Deli in natisni

color #000000
color #000000

31.7.2018

Katalog avgust

Drage dame, ker je čas poletja, dopustov in sproščanja na plaži, smo se odločili, da vas bomo v tem mesecu še posebej razvajali. V katalogu avgust smo posebno pozornost namenili intimni negi.


 

25x točke na izbrane izdelke

Ne spreglejte 25x točke na nakup preservativov, vložkov in tamponov ter krem, mazil in losjonov za telo.
Za večji prihranek nakupujte vsak torek, kjer boste vsi imetniki acitve beauty kartice prejeli kar trikratne točke na celoten nakup.
Smo pa v mesecu avgustu poskrbeli za še eno novost, vaše najljubše blagovne znamke najdete odslej tudi na spletnih kuponih v svojem spletnem računu na www.payback.si. Preverite med ponudbo desetih različnih kuponov, kjer boste prejeli od 15x do 25x točke na nakup izdelka ali blagovne znamke.

Razvajanje z Baleo

Za popolno razvajanje telesa in duha pa bo poskrbela dm blagovna znamka Balea. Zaljubite se v poletje, podoživite svoj že davno pozabljen najljubši poletni spomin in se prepustite čudovitim vonjem nove kolekcije »Summer of Love«.

Razširili smo ponudbo izdelkov Preprosto ugodno!

Namesto do sedaj štirih izdelkov iz ponudbe Preprosto ugodno, boste v času od 31. 7. do 13. 8. našli kar šest izdelkov, kjer vam ob nakupu enega, drugega podarimo oziroma boste v primeru nakupa vložkov Always ultra sensitive duo, prejeli Always ultra sensitive enojno pakiranje gratis.

Naloži

Katalog avgust 2018

PDF, 4,4MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so na voljo izdelki Deborah iz kataloga AVGUST označena z *

PDF, 179KB

Seznam izdelkov, ki sodelujejo v 25x točkah, november 2018

PDF, 302KB