Deli in natisni

color #000000
color #000000

3.7.2018

Katalog julij

Čas dopustov, brezskrbnosti, sproščenosti in lenarjenja. Ste si že privoščili zaslužen oddih in pobegnili z vsakdanjega vrveža? Ali ste morda med tistimi, ki so se v teh dneh ravno vrnili z dopusta in se polni energije napotili novim delovnim izzivom naproti?
 


 

V delovni vnemi ne pozabite nase. Poletni meseci so namenjeni polnjenju baterij, zato se ob vikendih odpravite na izlet, v gore, na morje ali na bližnje jezero in se za dan ali dva prepustite poletnemu lenarjenju in sanjarjenju.
Ste časovno omejeni in vikende izkoristite za nakupovanje in pospravljanje, saj vam med tednom primanjkuje časa? Vašega doma namesto vas ne moremo pospraviti, lahko pa vam olajšamo nakupovanje. Vsi imetniki active beauty kartice v mesecu juliju nakupujte v torek, ko boste prejeli kar trikratne točke na celoten nakup. Poleg tega boste prejeli še dodatne 25x točke na dezodorante, gele za prhanje, šampone in balzame za lase ter intimna mila.
Prelistajte julijski katalog, sestavite si nakupovalni seznam, na katerem ne smejo manjkati tudi mični izdelki lastne blagovne znamke dm in si naslednji vikend privoščite kratek oddih.

Naloži

Katalog julij 2018

PDF, 3,25MB

Seznam izdelkov s 25-kratnimi točkami v juliju

PDF, 641KB

Seznam izdelkov, ki so na voljo le v izbranih dm prodajalnah

PDF, 269KB