Deli in natisni

color #000000
color #000000

3.5.2018

Sestavite si barvni set po svoji izbiri!

Sončni žarki nas že grejejo in s svojo toplino kar vabijo na prosto. Kampiranje, pikniki v naravi in večeri, preživeti na terasah, pišejo najlepše in brezskrbne spomine našega življenja. Preživite jih v družbi vaših najljubših, tistih, ki jim privoščite le najboljše. 


 

»Čudovita novica! Akcijo zbiranja nalepk, s katero lahko prejmete čudovite in ekskluzivne sete Skaza kar do 70% ceneje, podaljšujemo. Nalepke boste lahko zbirali in unovčevali vse do 27. 8. 2018.« 

Pisane užitke na prostem lahko pričarate z najnovejšo transparentno Skazino linijo Contessa, ki vam je na voljo ekskluzivno v dm. Skupaj s seti Viva in Pick&go lahko vse izdelke z zbiranjem nalepk prejmete po kar 70 % nižjih cenah. Na blagajni dm ob predložitvi nove active beauty kartice prejmete zbirni kartonček, kjer lahko zbirate nalepke do želenih setov, ki jih barvno kombinirate sami.

Contessa – kolekcija za prefinjen okus

Njena elegantna oblika in prefinjene barve bodo zadovoljile tudi tiste najbolj zahtevne. Linija je izdelana iz zdravju prijaznih materialov, brez BPA in melamina. Odporna je na padce in udarce, zato je primerna tudi za sproščene zabave na domačem vrtu, terasi ali ob bazenu. Izbirate lahko med modno pastelno ali poletno transparentno linijo oziroma kombinirate obe liniji med sabo in tako res navdušite svoje goste.


 

Pick&Go – kolekcija za ljubitelje narave 

Pick&Go je najboljši spremljevalec vseh druženj na prostem. Z inovativno obliko in uporabnostjo polepša potepe, kampiranje, potovanja, vesele in romantične piknike. Izdelki Pick&Go nosijo oznako ecoBiB, s katero so označeni le tisti izdelki, ki so narejeni iz okolju prijaznega materiala na bio osnovi. Kar 84 % materiala je rastlinskega izvora. Naravne surovine so pridelane na strogo nadzorovan način, kar preprečuje dolgoročno škodljive vplive na okolje. Izdelki ne vsebujejo melamina in BPA ter so primerni za recikliranje.


 

Kako poteka zbiranje nalepk?

Zbirno knjižico prejmete v vseh prodajalnah dm ob predložitvi nove active beauty kartice. Ob nakupu v katerikoli prodajalni dm zbirate nalepke, s katerimi boste upravičeni do 70% popustov na ekskluzivne barvne sete SKAZA po vaši izbiri.
- Ob nakupu za vsakih 5 EUR na blagajni prejmete nalepko, ki jo nalepite v zbirno knjižico.
- Nalepke lahko zbirate od 3. 5. do 3. 8. 2018.
- Z zbiranjem nalepk napolnite zbirno knjižico do želenega seta Skaza.
- Napolnjen zbirni kupon zamenjajte na blagajni dm za popust na sete Skaza.
- Opremite kuhinjo z elegantno Contesa linijo ali pa jo dopolnite s piknik seti Pick&Go.
- Nalepke lahko unovčite do 10. 8. 2018 v vseh prodajalnah dm.
 


 

Zbirno knjižico prejmete v vseh prodajalnah dm ob predložitvi nove active beauty kartice. Aktivnost poteka od 3. 5. 2018 do 3. 8. 2018. Več informacij na www.dm-drogeriemarkt.si.  

Naloži

Sestavite si barvni set po svoji izbiri

PDF, 1,04MB