POIŠČITE DARILA, A NE POZABITE SI VZETI TUDI ČASA ZASE. 

Pred vrati je zima in še preden se predamo čarobnim prazničnim občutkom, je treba skrbno izbrati darila za najdražje. Letos za drobne pozornosti poskrbite že novembra, zadnji mesec v letu pa raje izkoristite za peko, druženje in sprehod po mestu med tisočerimi lučkami. V prodajalnah dm smo za vas pripravili pester izbor dišav in darilnih setov. Če se nikakor ne morete odločiti, kaj bo ljubljeni osebi najbolj všeč, izberite darilno kartico. Naše prodajalne vsekakor sodijo med tiste čarobne kraje, kjer lahko vedno najdete pravo darilo. Izkoristite predpraznični čas in vse ugodnosti, ki jih prinaša s seboj.

 

 

2.12.2019 iz Čarobnost obdarovanja

5. let DOBRODELNOSTI dm in Radio 1

Svet je lepši, če nekomu nekaj podarimo. 

30.10.2019 iz Čarobnost obdarovanja

Kako sami naredimo adventni koledar?

Če želite svoje najdražje kar se da presenetiti, vam v nadaljevanju predstavljamo idejo, kako lahko kar sami izdelate adventni koledar in jih z majhnimi presenečenji vsak dan razveselite.

29.11.2019 iz Čarobnost obdarovanja

Druženje z Božičkom

Da se bo Božiček na božični večer lažje stlačil v vse dimnike in pustil darilca pod tvojo smrekico, se za veliki večer začne ogrevati že jutri!

28.11.2019 iz Čarobnost obdarovanja

Decembrsko dogajanje v dm prodajalnah

Zaupajte Božičku svoje želje, privoščite si brezplačno ličenje in urejanje pričeske in spoznajte naše izdelke! 

28.11.2019 iz Čarobnost obdarovanja

Očarljiv okrasek vašega prazničnega drevesca

Prazniki so poseben čas, posebej čarobni pa so trenutki, ko skrbno izbiramo okraske, ki jih obesimo na božično drevesce.

22.11.2019 iz Dišave

Mini slovar dišav

Svet dišav je kompleksen in na prodajnih policah ni dišave, ki bi dišala enako kot tista ob njej. V nadaljevanju vam bomo razložili, kaj je pri izbiri dišave najpomembnejše.