Deli in natisni

color #000000
color #000000

8.3.2017

Dontodent za lep nasmeh

Vsi imamo radi lep in privlačen nasmeh, včasih pa pozabljamo, da moramo poskrbeti tudi za zdravje svojih zob, sklenine in dlesni. dm ponuja odlično lastno blagovno znamko zobnih krem Dontodent, ki po nizki ceni in z visoko učinkovitostjo, poskrbi za zdrav in bleščeč nasmeh.
 

Za vse, ki vas pestijo težave z dlesnimi, priporočamo Dontodent Zeliščno zobno kremo, ki krepi dlesni in pomaga preprečiti težave z zobmi. Izbrani zeliščni izvlečki kamilice, mire, žajblja in mete dajejo zeliščni zobni kremi naraven in prijeten okus.


 

V zimskem času zobje pogosto skelijo, saj jih mrzel zimski zrak naredi bolj občutljive in dovzetne za bolečino. Vsem, ki imate težave s sklenino, priporočamo Dontodent Sensitive zobno kremo za občutljive zobe, ki z aktivnimi sestavinami ščiti zobe ter jih tudi zdravi.


 

Primarno pa zobno kremo uporabljamo za svež in prijeten zadah, ki ga učinkovito dosežemo z zobno kremo Dontodent Fresh Fluor s fluoridom, kateri odstranjuje trdovratne zobne obloge in varuje pred zobno gnilobo. Če ste ljubitelji kave ali pravega čaja pa vam priporočamo zobno kremo Dontodent Brilliant Weiss, ki učinkovito odstrani sledi nikotina, kave ali pravega čaja in zobem povrne naravno belino.