Deli in natisni

color #000000
color #000000

22.3.2018

Začutite razliko s Philips Sonicare

Philipsove zobne ščetke Sonicare z edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbijo za zdrave zobe in dlesni ter zagotavljajo izjemno svež občutek čistosti.
 

30 dni jamčimo vračilo kupnine.

Promocijska akcija vam omogoča nakup zobnih ščetk Philips Sonicare povsem brez tveganja. Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam po 30 dneh preizkušanja jamčimo vračilo kupnine. Akcija 30-dnevnega preizkušanja velja za vse zobne ščetke Philips Sonicare, kupljene od 22. 3. do 30. 6. 2018. Več na povezavi.

 

Zobne ščetke Sonicare že leta veljajo za inovacijo na področju ustne higiene in ostajajo edinstvene na trgu. Sonična tehnologija namreč zagotavlja izjemne učinke pri rednem ščetkanju zob, zato med zobnimi strokovnjaki po vsem svetu velja za najbolj priporočeno.

Prednosti zobnih ščetk Philips Sonicare

Prednost električnih ščetk Philips Sonicare je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih. Z 62.000 vibracijami na minuto ščetke zobno pasto spreminjajo v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerjajo v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij. S sonično tehnologijo ščetka nežno, a hkrati učinkovito, čisti zobe in dlesni, zaradi soničnih gibov ščetkanja, ki ustvarijo nežne mikromehurčke, pa je občutek po uporabi izjemno svež in čist - kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe. 

Delovanje zobne ščetke Philips Sonicare

Učinkovitost delovanja ščetke definiramo z dvema funkcijama, hitrostjo gibov in dolžino premikanja ščetin. Večina zobnih ščetk ustreza le enemu od obeh kriterijev, ščetka Sonicare DiamondClean pa poskrbi za oba. Hitrost premikanja ščetin je pri Sonicare namreč kar 62.000 gibov na minuto, doseg ščetke pa 4-5 mm v premikih naprej-nazaj. Z običajno ročno ščetko je mogoče opraviti le 300 gibov na minuto, kar pomeni, da je dvominutno ščetkanje s Philips enakovredno približno enomesečnemu čiščenju z običajno zobno ščetko. 

Ščetka, ki jo lahko prilagodite osebnim potrebam

Za ščetke Philips Sonicare je na voljo širok nabor nastavkov, ki so prilagojeni posameznikovim edinstvenim potrebam, od beljenja do natančnega čiščenja med zobmi ter ščetke z izjemno mehkimi ščetinami za nežno čiščenje. Za optimalno in higiensko odstranjevanje zobnih oblog se nastavek ščetke zamenja vsake tri mesece, na kar nas opomnijo tudi modre ščetine na ščetki, ki ob izrabljenosti zbledijo.

Naloži

Zahtevek za vračilo kupnine

PDF, 395KB