Deli in natisni

color #000000
color #000000

1.10.2019

Ekskluzivna dm Akademija ličenja s top slovenskimi vizažistkami

Vizažistke Martina Vrhovnik, Jasna Oklešen, Tina Fabjan in Maja Šušnjara so prepričane, da je vsaka ženska lepa, svojo lepoto pa lahko še bolj poudari s kančkom ličil. V sklopu dm Akademije ličenja bodo svoje dolgoletne izkušnje in bogato znanje o tehnikah ličenja delile tudi z vami. Odkrijte lepotne skrivnosti na štirih poglobljenih delavnicah, na katerih se bodo vizažistke osredotočale na točno določen predel obraza (podlaga, oči, obrvi in ustnice). Število mest na posamezni delavnici je omejeno na največ 12 oseb, cena pa znaša 20 EUR.


 

Kako se prijavite:

  • Na spodnjem seznamu izberite svojo najljubšo vizažistko, lokacijo in termin.
  • Na elektronski naslov marketing@dm-drogeriemarkt.si sporočite, katere delavnice se želite udeležiti, in svojo telefonsko številko.
  • Na svoj elektronski naslov boste prejeli potrditev prijave ter vse informacije o delavnici.
  • Plačilo delavnice v vrednosti 20 EUR poravnajte vizažistki na licu mesta.
  • Delavnica poteka od 1,5 do 2 uri.

Termini:

  • 8. 10. 2019 ob 14.30 - Ekskluzivna dm Akademija ličenja ustnic z MARTINO VRHOVNIK, T SPOT, Cvetkova ulica 25, Ljubljana
  • 11. 10. 2019 ob 17.00 - Ekskluzivna dm Akademija ličenja obraza z JASNO OKLEŠEN, Carpus, Hrastovec 18a, Trzin
  • 15. 10. 2019 ob 17.00 - Ekskluzivna dm Akademija ličenja obrvi z MAJO ŠUŠNJARA, Studio Maja Šušnjara, Koseška cesta 8, Ljubljana
  • 22. 10. 2019 ob 17.00 - Ekskluzivna dm Akademija ličenja oči s TINO FABJAN, M Hotel Ljubljana, Derčeva ulica 4, Ljubljana


 

Martina Vrhovnik svoje življenje posveča predvsem odkrivanju ženske notranje in zunanje lepote. Uveljavljena vizažistka in lastnica studia T Spot ženskam pomaga pri odkrivanju samih sebe. Svojo pozitivno energijo prenaša na vse, ki jih srečuje na zasebni in poslovni življenjski poti, ki je, kot pravi, veliko pomembnejša kot cilj.
Jasna Oklešen je make up artistka in prvo ime dm Akademije ličenja, ki je v treh letih delovanja na tečajih navdušila več kot 800 žensk iz vse Slovenije. Ponosna lastnica Carpus Make up centra mladim in željnim znanja pomaga k uresničitvi sanj - do naziva make up artist. Znanje učencem podaja na prijeten in zabaven način, z veliko prakse in predstavitvijo najnovejših modnih smernic, k sodelovanju pa vabi tudi svetovno znane vizažiste in predavatelje.
Tina Fabjan je v svetu ličil in mode že dobro poznan obraz, saj je bila v zadnjih devetih letih del mnogih lepotnih tutorialov in modnih dogodkov, organizirala je že mnoge delavnice za ličenje in je nasploh prisotna v svetu dekorativne kozmetike. Veliko je ustvarjala v filmskem in modnem svetu, danes pa na prvo mesto postavlja žensko, ki se ponovno odkriva. Poudarja, da ženske, predvsem mamice in poslovne ženske, ne smejo pozabiti nase in da se morajo postaviti na prvo mesto ter se imeti rade. S tem pozitivno vplivajo ne le nase, temveč tudi na okolico.
Maja Šušnjara je del lepotnega sveta že 15 let in v tem času je svoje znanje o ličilih, tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini. Med delovne izkušnje in reference prišteva sodelovanje z vsemi večjimi slovenskimi tiskanimi revijami, kot vodja ličenja pa je sodelovala tudi na slovenskem tednu mode in mnogih televizijskih oddajah. Ker pri svojem delu uživa še danes, zelo dobro razume navdušenje nad ustvarjalnimi možnostmi, ki jih ponuja svet ličil. Svoje izkušnje in znanje z veseljem prenaša na mlada dekleta v sklopu poletnih kampov Beauty & Make up.

Če si niste mogli zagotoviti prostega mesta na ekskluzivni dm Akademiji ličenja s top vizažistkami, se še vedno lahko udeležite brezplačnih ličenj in svetovanj, kjer vam bodo umetniki ličenja pomagali in svetovali, kako zasijati vsak dan. Termine ličenj in svetovanj si lahko ogledate tukaj.

Več o Dnevih lepote in vseh ugodnostih si lahko preberete tukaj.