Deli in natisni

color #000000
color #000000

20.1.2020

dm Beauty Box – popolno darilo za vas in vaše najbližje

Umirite se in si podarite trenutek zase. Privoščite si lepotno razvajanje z roza lepotnim paketom dm Beauty Box, ki bo poskrbel, da boste tudi v novem letu videti glamurozno. dm Beauty Box je lahko tudi odlično darilo, s katerim boste razveselili svoje najdražje in jim tako polepšali dan.


 

dm Beauty Box združuje sedem ličil, skrbno izbranih s pomočjo slovenskih vizažistk, z mislijo na darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski. Popolno darilo, ki ga lahko privoščite sebi ali prijateljicam.

Redna cena posameznih izdelkov je 51,84 €, v dm prodajalnah pa bo dm Beauty Box na voljo po ceni 25,89 €, kar pomeni kar 50% prihranek. Kot presenečenje boste v paketu prejeli še gratis trend IT UP črtalo za ustnice.

Beauty Box (paket lepote) vsebuje:


 

Darilni set, ki bo polepšal dan vsaki ženski!


 


 


 

Med prvimi so svoje paketke ekskluzivno preizkusile tudi lepotne strokovnjakinje Tjaša Kokalj Jerala, Nika Veger, Gaja Prestor, Jasna Vale, Ajda Sitar in Gabi Nedič, ki so bile nad Boxom enostavno navdušene!


 


 

V dm Beauty Boxu se nahajajo ličila po izboru najboljših slovenskih vizažistk Tine Fabjan, Jasne Oklešen in Maje Šušnjara