Deli in natisni

color #000000
color #000000

25.11.2019

dm Beauty Box – popolno praznično darilo za vaše najbližje

Tudi Božiček se spozna na make up! Naj vaše najbližje pod prazničnim drevescem pričaka popolno darilo ali pa za svoj glamurozen videz na prihajajočih prazničnih zabavah poskrbite kar sami. Roza lepotni paket bo v prodajalnah dm na voljo od 26. 11. 2019 dalje. 


 

dm Beauty Box združuje sedem ličil, skrbno izbranih s pomočjo slovenskih vizažistk, z mislijo na darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski. Popolno darilo, ki ga lahko privoščite sebi ali prijateljicam.

Redna cena posameznih izdelkov je 51,84 €, v dm prodajalnah pa bo dm Beauty Box na voljo po ceni 25,89 €, kar pomeni kar 50% prihranek. Kot presenečenje boste v paketu prejeli še gratis trend IT UP črtalo za ustnice.

Beauty Box (paket lepote) vsebuje:


 

Darilni set, ki bo polepšal dan vsaki ženski!


 


 


 

Med prvimi so svoje paketke ekskluzivno preizkusile tudi lepotne strokovnjakinje Tjaša Kokalj Jerala, Nika Veger, Gaja Prestor, Jasna Vale, Ajda Sitar in Gabi Nedič, ki so bile nad Boxom enostavno navdušene!


 


 

V dm Beauty Boxu se nahajajo ličila po izboru najboljših slovenskih vizažistk Tine Fabjan, Jasne Oklešen in Maje Šušnjara