Deli in natisni

color #000000
color #000000

10.10.2019

Ustvarite učinek liftinga z obrvmi

Majino zlato pravilo oblikovanja obrvi se glasi: “Pri urejanju obrvi pazite, da zaključek obrvi ni nikoli nižji od začetka vaših obrvi. Za mini učinek “liftinga” obraza ga lahko zarišete celo nekoliko višje. Pri oblikovanju popolne oblike je pomembno tudi, da je najvišja točka loka obrvi nekje na približno dveh tretjinah obrvi.” 

Zlato pravilo oblikovanja obrvi 


 


 

 

Maja Šušnjara kot vizažistka deluje že več kot 15 let. Pohvali se lahko z izkušnjami, ki jih je nabirala tako doma kot tudi v tujini. Kot vodja ličenja ali del kreativne ekipe je sodelovala pri številnih odmevnih projektih in TV-oddajah, modnih dogodkih in reality showih – med drugim Slovenia’s Next Top Model, Slovenija ima talent, X Factor, Znan obraz ima svoj glas in Fashion Week. Njeno kreativno ustvarjanje je bilo objavljeno tudi na naslovnicah vseh večjih tiskanih revij. Zadnjih nekaj let veliko časa posveča poučevanju bodočih vizažistov ali navdušencev nad umetnostjo ličenja.
Na svoji poti je odkrila posebno strast do oblikovanja in urejanja obrvi, zato se je še podrobneje poglobila in seznanila s tehnikami, ki omogočajo daljšo obstojnost ličil. S t. i. permanentnim ličenjem se aktivno ukvarja že 8 let.

MAJO SMO VPRAŠALI…

Katere so glavne tri napake, ki jih ženske delamo pri make upu oz. tri glavne stvari, ki jih mora poznati vsaka ženska, da ustvari lep dnevni make up? 

  1. Mnoge ženske slepo sledijo in upoštevajo trende ličenja, a edini trend, ki mu moramo slediti, je naš obraz.
  2. Ne poznajo prednosti lastnega obraza in kaj je tisto, kar je na obrazu treba poudariti, ter kako to storiti.
  3. Ne poznajo osnovnih korakov ličenja, ki omogočajo dolgo obstojnost katerih koli izbranih ličil. Še posebej pomembno je pravilno zaporedje pri nanosu podlage.

Če bi lahko izbrala le en make up izdelek, kateri bi bil in zakaj?
Maskara za trepalnice, ker tako z eno potezo v najkrajšem času kar najbolje poudarimo svoje oči. S pogledom namreč lahko ženska veliko pove in očara vse prisotne.