Deli in natisni

color #000000
color #000000

23.7.2019

Lepa polt ni nikoli iz mode

Vemo, da se sliši klišejsko, ampak naše največje bogastvo je voda – naravni vir, ki je zlato za naše telo, planet, pa tudi za našo dušo. Človeško telo je sestavljeno iz približno 60 % vode in veliko je je v koži, ki deluje kot zaščitna pregrada. Dnevno izločimo veliko količino vode, zato je pomembno, da jo v enaki količini telesu tudi vrnemo – v povprečju 2,7 litra glede na potrebe in starost osebe.

 

Ko govorimo o povezavi med vodo in lepoto, je treba poudariti, da voda sicer ne bo preprečila nastanka gubic, a bo kožo pomagala ohranjati navlaženo. V pomoč so nam lahko tudi negovalna kozmetična sredstva, ki jo bodo še dodatno navlažila in preprečila izhlapevanje vode iz nje.
Uporaba tovrstnih izdelkov je priporočljiva predvsem v poletnem času. Pozabite na maske za obraz! Naj vaša koža zadiha s pomočjo vlažilne kreme in ikonične podlage Max Factor Miracle Touch, ki je to poletje št. 1 med lahkimi podlagami. Nadgrajena je s kompleksom hialuronske kisline in zaščitnim faktorjem 30, zaradi njene enostavne uporabe in mazljive formule pa lahko v eni sami potezi ustvarite videz naravno lepe in gladke kože. Nanesite jo le enkrat in vaša koža bo do konca dneva videti odlično.

ZAKAJ JO ŽENSKE PO VSEM SVETU TAKO OBOŽUJEJO?

  • Kompleks s hialuronsko kislino instantno navlaži kožo, jo učvrsti in izboljša proces njene obnove
  • Zaščitni faktor 30 kožo varuje pred škodljivimi UVA- in UVB-žarki ter zmanjša potencial za prezgodnje staranje
  • Se ne useda v pore in gubice
  • Poskrbi za prekrivanje nepravilnosti in brezhibno polt z enostavnim in hitrim nanosom
  • Tekoče-trda tekstura lahkotno zdrsi po koži
  • Kompaktna embalaža je popolna za uporabo na poti in priročna za vsako torbico

 

Podlago je ocenila tudi Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor:
»Nanos Miracle Touch podlage je neverjetno preprost, po koži lahkotno zdrsi in ustvari gladek videz polti. Zaradi kompaktne embalaže je popolna za v vsako torbico in omogoča hitre popravke na poti. Za nanos uporabite gobico in stopnjujte prekrivnost tam, kjer je to potrebno, če pa želite bolj naraven, prosojen videz, pa Miracle Touch podlago nanesite kar s prsti.«