Deli in natisni

color #000000
color #000000

23.7.2019

Katero ličilo to poletje ne sme manjkati v make up torbici?

Ko v dolgih poletnih dneh oblečemo tanjša oblačila in močnejši sončni žarki potemnijo našo kožo, je vsekakor čas za uporabo bronzerja. Nepogrešljivo poletno ličilo poskrbi, da je koža videti zdravo zagorela in sijoča. Ker v poplavi bronzerjev težko izberemo pravega, si preberite naslednja zlata pravila. 


 

  • ZA KOGA JE PRIMEREN?

Če niste zadovoljni z naravnim tenom obraza, a kože ne želite poškodovati s sončenjem, je bronzer zagotovo prava izbira. Sonce in ultravijolični žarki kožo namreč izsušujejo in pospešijo proces staranja, zato za zdrav in zagorel videz raje uporabite bronzer.

  • KATERI ODTENEK JE PRAVI ZAME?

Da bo bronzer na vaši koži zasijal tako, kot mora, naj bo za dva odtenka temnejši od vaše polti. Tako boste lahko z lahkoto ustvarili sence na obrazu in dosegli zdravo zagorel videz.

  • KAKO GA NANESEM?

Najboljša izbira je velik puhast čopič, ki bo poskrbel, da se bo bronzer lepo zlil z vašo podlago. Z njim boste z lahkoto zabrisali in ustvarili sence na obrazu in telesu.

  • KAM GA NANESEM?

Na predele, kjer se sonce najprej dotakne obraza. »Poljub sonca« ustvarite tako, da ga malo nanesete na zunanji rob čela in ga potem v obliki številke 3 potegnete po zunanjem robu obraza do brade.

  • BLEŠČEČI ALI MAT BRONZER?

Odvisno od priložnosti. Če ustvarjate naraven dnevni videz, vam priporočamo izbor mat bronzerja, ki ima lahko tudi funkcijo rahle konture. Zvečer nanesite bronzer z bleščicami, saj svetlikajoči se delci na obrazu ustvarijo čudovit sijaj – tudi na koži po telesu.