Deli in natisni

color #000000
color #000000

10.1.2017

Sprostitev za telo in duha

Po napornem dnevu se skoraj nič ne more kosati s toplo prho, ki vas prijetno sprosti. Med tuširanjem poskrbite tudi za svojo kožo in jo razvajajte z oljem za tuširanje.


 


 

Svilnata koža
Olje za tuširanje je najbolj hranljiv izdelek za osebno higieno, ki kožo izdatno vlaži in neguje že med samim umivanjem. Olja za tuširanje vsebujejo več kot 50 % olj in drugih negovalnih snovi, kot npr. jojobinega olja ali olja vrtnic. Sestavine na koži tvorijo zaščitni film, ki pomaga zadrževati vlago v koži. Olja za tuširanje vsebujejo manj tenzidov (površinsko aktivnih snovi) kot geli za tuširanje, zato koža izgubi manj vlage.

 

Nasvet: Če imate mastno kožo, olja za tuširanje ne uporabljajte, saj jo preveč maščobe običajno še dodatno obremeni, posledica pa so zamašene pore in posledično mozoljčki.

 

Brez sledi
Če vas skrbi, da bodo po uporabi olja za tuširanje na vaši koži ostali mastni madeži, se lahko pomirite. Posebne sestavine namreč poskrbijo, da z vodo brez težav v celoti sperete olje s svoje kože, ki bo ostala prijetno mehka in voljna. Kljub temu po vsakem tuširanju kad ali tuš kabino sperite z vročo vodo in poskrbite, da sperete vse ostanke gela za tuširanje, da vam naslednjič ne bo zdrsnilo.