Deli in natisni

color #000000
color #000000

9.12.2019

Lactacyd Precious Oil – občutite mehkobo olj na svoji kožo

Vsak delček telesa je pomemben, še posebej skrbni pa morate biti pri občutljivih predelih. Ti zahtevajo posebno nego, ki vam lahko pomaga, da se izognete neprijetnim občutkom, in jih raje zamenjate z lepšimi, kot so svežina, sproščenost in brezskrbnost.


 

Bogat negovalni učinek rastlinskih olj je znan že tisočletja. Olja so v zadnjih letih našla svoje mesto tudi na področju čiščenja kože, saj kožo hkrati očistijo in navlažijo. Olja vsebuje tudi koža intimnih predelov, zato so negovalni izdelki na oljnati osnovi primerni tudi za intimno nego.


 

S kože z uporabo izdelkov na oljni osnovi odstranimo stara olja, ostanke kože ter ostalih nečistoč in jih nadomestimo z novimi olji. Koža intimnega predela je po uporabi tako mehka, gladka in navlažena. S tem pomagamo tudi vzdrževati hidratacijo kože, kar uporabnice prepoznajo kot satenasto mehek občutek kože.
Intimna nega Lactacyd Precious Oil tako na področje intimne nege vpeljuje prvi izdelek na negovalni oljnati osnovi, saj je osnovan na sončničnem in sojinem olju. Blagost intimne nege se skriva prav v njeni oljnati sestavi. Obogatena je tudi z vitaminom E in pantenolom. Vitamin E ščiti kožo pred oksidativnim stresom, pantenol pa se v koži pretvori do vitamina B5, ki pospešuje delitev celic kože in lajša težave razdražene kože.
Intimno nego Lactacyd Precious Oil so poleg ginekologov in dermatologov testirale tudi ženske. Uporabnice so navdušeno sporočile, da satenasto mehek občutek kože traja do 8 ur. Izdelek bi priporočile tudi drugim ženskam, ki so želijo nežnega izdelka, ki spoštuje in ohranja naravno ravnovesje kože.