Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.7.2019

Negujte vaš intimni predel z naravnimi olji

Bogat negovalni učinek rastlinskih olj je znan že tisočletja. Olja so v zadnjih letih našla svoje mesto tudi na področju čiščenja kože, saj kožo hkrati očistijo in navlažijo. Z vodo namreč odstranimo samo vodotopne nečistoče, na drugi strani pa z oljem odstranimo še drugi del snovi, ki se topijo v olju.


 

Izdelek zaradi svoje sestave ne vsebuje agresivnega mila, saj njegov učinek nadomesti olje. Intimna nega Lactacyd Precious Oil tako na področje intimne nege vpeljuje prvi izdelek na negovalni oljnati osnovi.

Lactacyd Precious Oil je osnovan na sončničnem in sojinem olju. Blagost intimne nege se skriva prav v njeni oljnati sestavi. Pri uporabi tako s kože odstranimo stara olja, ostanke kože ter ostalih nečistoč in jih nadomestimo z novimi olji.
 

Lactacyd zato kožo intimnega predela pusti mehko, gladko in navlaženo. Dokazano pomaga vzdrževati hidratacijo kože, kar so uporabnice prepoznale kot satenasto mehek občutek kože.
Lactacyd Precious Oil je obogaten tudi z vitaminom E in pantenolom. Vitamin E ščiti kožo pred oksidativnim stresom, pantenol pa se v koži pretvori do vitamina B5, ki pospešuje delitev celic kože in lajša težave razdražene kože.


 

Intimno nego Lactacyd Precious Oil so poleg ginekologov in dermatologov testirale tudi ženske. Uporabnice so navdušeno sporočile, da satenasto mehek občutek kože traja do 8 ur. Izdelek bi priporočile tudi drugim ženskam, saj so občutile nežnost izdelka in potrdile, da spoštuje in ohranja naravno ravnovesje kože.

Lactacyd Precious Oil uporabljamo tako, da na dlan kanemo dve kapljici izdelka in ga nežno nanesemo na mokro kožo intimnega predela. Po izpiranju bo koža vašega intimnega predela mehka in globinsko navlažena.