Deli in natisni

color #000000
color #000000

Kapljica 100% brazilskega veselja do življenja!

Zaprite oči in si zamislite prostor, ki je poln neskončne zabave, ter vroče sončne dni, strastne noči in zapeljive ritme. Predstavljajte si, kako se s stopali dotikate vročega peska na plaži in plešete ob zvokih sambe. Zamišljajte si, kako s prijatelji pijete ledeno mrzle koktajle in v polnosti uživate v trenutku. Prisluhnite ritmom domorodskih bobnov, ki vas pospremijo vzdolž reke Amazonke. Ubežite iz resničnosti v osvežujočo radost in srečo Brazilije. Naj se vaša pustolovščina veselja do življenja prične. Zdaj!


 

Fa Ipanema Nights bo s poživljajočo gvarano in strastnim vonjem marakuje vaša čutila popeljal v divje nočno življenje predela v Riu de Janeiru, ki slovi po najboljših zabavah.

Fa Amazonia Spirit bo z vonjem svežih cvetličnih zelišč in s 100-% naravnim maslom murumuru objel vaša čutila in vas popeljal v vznemirljivo divjino.
Odkrijte novo linijo izdelkov Fa Brazilian Vibes zanjo in zanj. Prva linija s 100-% naravnimi izvlečki vam bo odkrila dve različni plati Brazilije. Uživajte v vzdušju strastnega plesa v Ipanemi ali popeljite svoja čutila na divje in pustolovsko potovanje po amazonskem deževnem gozdu.