Deli in natisni

color #000000
color #000000

3.9.2019

Program sanjskega šopinga v New Yorku

Preveri, kaj vse vas s prijateljicami čaka na sanjskem šopingu z dm in Maybelline New York!

 

Termin potovanja: od 28. 11. do 2. 12. 2019 

ČETRTEK, 28. 11. 2019: POLET PROTI NEW YORKU / ZAHVALNI DAN

Ko bo na letališču Jožeta Pučnika še vse mirno, se bomo udeleženci dm sanjskega doživetja začeli zbirati. Zbor udeležencev na letališču Jožeta Pučnika ob 7.00 in vkrcanje na letalo ob 09.35 uri. Odhod letala Turkish Airlines proti Istanbulu in naprej proti New Yorku, pristanek letala v New Yorku ob 18.15 uri.
Po opravljenih carinskih formalnostih se zberemo na avtobusu, ki nas bo popeljal do središča Manhattna, na trg Times Square, kjer je lociran naš hotel - Edison Time Square 4. Po prijavi v hotel, odložitvi zaenkrat še praznih kovčkov, se ponovno zberemo in v spremstvu vodnika sprehodimo po osvetljenem mestu. Med drugim si bomo ogledali Times Square, City, Broadway, Rockefeller center z drsališčem in čudovitim božičnim drevesom ter SAKS na peti aveniji.
Po kratkem ogledu mesta se boste lahko odpravili že na prvo šoping doživetje v mestu, ki nikoli ne spi. V New York prispemo ravno na Zahvalni dan, ko se trgovine zvečer ponovno odprejo in so odprte skozi vso noč, seveda s posebnimi popusti. Utrujeni od potovanja, ogledov in nakupovanja ter v pričakovanju naslednjega dne se odpravimo v hotel, kjer prenočimo.


 

PETEK; 29. 11. 2019: 4-URNI OGLED MESTA / BLACK FRIDAY / DISCO NIGHT FEVER

Ob 9.00 se bomo polni pričakovanja in navdušenja zbrali na recepciji hotela, nato se bomo z avtobusom odpravili na 4-urni avtobusni izlet po Manhattnu. Tako bomo najlažje in najbolje spoznali New York, eno najbolj multikulturnih mest na svetu. Vozili se bomo skozi večino mestnih četrti in spoznali njihov posebni karakter in čar. Ogled bomo začeli z vožnjo mimo MoME – Muzeja moderne umetnosti, predela Upper East Side, Harlema in se spustili nazaj mimo Centralnega parka, 5. avenije, Rockefeller Centra, Fatiron Buildinga do Manhattan Bridga. Tukaj sledi obvezni postanek na lokaciji z razgledom na Ellis Island in seveda Kip svobode. Nadaljevali bomo pot do Ground Zero, kjer bomo imeli kratek postanek za ogled in potem nadaljevanje vožnje do Chelsea marketa ali celo v SOHO. Tu se naš avtobusni ogled konča. Kdor se bo želel vrniti v hotel z avtobusom in prihraniti nekaj energije za nakupovanje, se bo lahko zapeljal, drugi pa se bomo sprehodili nazaj do hotela in si ogledali še preostanek tega dela mesta.
Po ogledu boste lahko prosti čas izkoristili za samostojne nakupe na Black Friday. Tako se imenuje prvi petek po Zahvalnem dnevu, ko se začnejo največje razprodaje, ki trajajo vse do božiča, trgovine pa ponujajo dodatne popuste še cel vikend, torej ves čas našega bivanja v New Yorku. Prosti čas lahko seveda izkoristite tudi za samostojno raziskovanje mesta. Lahko pa združite oboje in se odpravite na ogled in seveda nato nujno v šopig!
Zvečer nas čaka nepozabno druženje in zabava v enem izmed znanih newyorških klubov. Vsekakor bodi pripravljena, da navdušiš s svojim Maybelline New York videzom. Nočitev v hotelu.


 

SOBOTA, 30. 11. 2019: NAKUPOVANJE V WOODBURRYJU

Sobotno jutro se bo začelo zgodaj. Ob 8.00 se bomo zbrali na recepciji hotela, nato nas čaka vožnja z avtobusom, ki bo trajala približno 1 uro, do enega največjih nakupovalnih središč v okolici New Yorka - Woodbury Common Premium Outlet. Seveda so tudi v tem nakupovalnem središču posebni, še dodatni popusti. Po prihodu bomo imeli na voljo cel dan za nakupovanja. Po končanih nakupih bomo omeli možnost ogleda muzikla, če seveda želite doživeti pravi newyorški muzikal, lahko pa se odpravite na pohajkovanje po mestu, v klub ali pa s prijateljicami na kavo, kjer boste ustvarile čudovite spomine. Sledi nočitev v hotelu.


 

NEDELJA, 01. 12. 2019: EMPIRE STATE BUILDING / KIP SVOBODE / LET DOMOV

Dan bo namenjen ogledu Kipa svobode (opcijsko) ter Empire State Buildinga (opcijsko). Kdor se ne bo udeležil ogledov, ima čas za samostojne oglede ali zadnje nakupe.
Zbor udeležencev bo ob 9.00, nato sledi vožnja z metrojem do Battery parka, kjer se bomo vkrcali na ladjico, ki nas bo odpeljala na otok Liberty, kjer stoji Kip svobode. Po ogledu otoka Liberty nas ladjica odpelje še na otok Ellis, kjer so se izkrcali prvi priseljenci, sedaj pa tam stoji muzej. Po končanem ogledu se bomo z metrojem odpeljali do hotela. Možen je tudi samostojni izlet iz Battery parka na Staten Island s trajektom.
Kdor bo želel, se bo lahko sprehodil do Empire Statue Buildinga. Empire State Building je 381,60 m visok nebotičnik iz leta 1931, zgrajen v slogu »art deco«, ki ponuja čudovit razgled na New York. Po ogledu bo na voljo še nekaj časa za zadnje nakupe in oglede, potem pa se ob 20.00 zberemo in z avtobusom odpeljemo proti letališču. Ob 23.55 se bomo vkrcali na letalo Turkish Airlines proti Istanbulu in nato Ljubljani. 


 

PONEDELJEK, 02. 12. 2019: PRISTANEK V LJUBLJANI

Pristanek v Ljubljani, kjer bomo strnili misli in se poslovili s čudovitimi spomini.
 

*Organizator si pridružuje pravico do naknadne spremembe oz. prilagoditve programa potovanja.
 

 

SMO TE PREPRIČALI? PREVERI, KAKO SE NAM LAHKO PRIDRUŽIŠ IN IZKORISTIŠ NEVERJETNO PONUDBO 3+1 GRATIS! 

  • Pripravi svojo active beauty kartico in jo do 30. 09. 2018 pokaži ob prijavi na potovanje v agenciji Bookingpoint.net, Ukmarjeva 6, Ljubljana, tel.: 01 563 69 59, e-pošta: new-york@bookingpoint.net.
  • Če potuješ s 3 prijateljicami, ena potuje BREZPLAČNO (ob prijavi vsaka predloži svojo active beauty kartico).
  • Cena potovanja je v tem primeru le 799 € na osebo. Cena velja na osebo ob prijavi 4 oseb, ki so imetniki active beauty kartice, z nočitvijo v 4-posteljni sobi z dvema zakonskima posteljama.
  • Pripraviš kovčke in 28. 11. 2019 odpotuješ z nami na nepozabno doživetje v New York! 

Pohiti! Število mest je omejeno. 

Aktivnost poteka od 3. 9. 2019 do 30. 9. 2019 oz. do zapolnitve 80 mest. Termin potovanja je od 28. 11. do 2. 12. 2019. Za koriščenje ugodnosti 3+1 gratis je potrebno predložiti active beauty kartico. V primeru prijave manj kot 45 oseb do 24. 9. 2019 potovanje ne bo izvedeno. Več o splošnih pogojih potovanja najdete tukaj