Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.1.2020

Ste vedeli, da beseda Rimmel v nekaterih jezikih pomeni maskara?

Drznost. Zabava. Ulični stil. To je Rimmel! Tej znamki se že na daleč vidi, da je bila ustvarjena v Londonu. Ne sledi trendom, temveč v ospredje postavlja lepoto posameznic. Z barvnimi, sodobnimi in visoko kakovostnimi izdelki omogoča samo izražanje in igrivo preizkušanje novih videzov. Zakaj bi nosile samo eno barvo, ko pa ste lahko kreativne? 


 

Z Rimmelom je izražanje same sebe zelo enostavno. #LiveTheLondonLook je moto londonskih, pa tudi številnih drugih deklet po celem svetu, ki si upajo biti drzne, edinstvene in samosvoje!

Začetki znamke Rimmel segajo v leto 1834, ko je Eugene Rimmel pri rosnih štirinajstih letih pričel z delom vajenca v eni izmed parfumerij v Londonu. Deset let kasneje je odprl svojo parfumerijo in začel z razvojem lastnih blagovnih izdelkov. Po njegovi smrti sta posel prevzela sina, ki sta posebno pozornost namenila razvoju izdelkov za oči. Beseda Rimmel mnoge še danes takoj asociira na maskare!

Maskara je tako eden najpomembnejših in najstarejših izdelkov blagovne znamke Rimmel. Veseli smo, da vam lahko predstavimo novo maskaro Scandal'Eyes Volume on Demand.