Deli in natisni

color #000000
color #000000

14.5.2019

Pomladna nega nog

Pomlad je pravi čas, da poskrbite za svoje noge in jih pripravite na poletje. Pri negi si lahko pomagate s številnimi izdelki, ki bodo razvajali kožo do zadnjega milimetra.


 

TRIJE NASVETI ZA LEPŠE NOGE

1. Na toplo!
 

Topla kopel, ki naj traja vsaj 15 minut, za noge dela čudeže. Kristali bodo s svojim izjemnim učinkom pomagali pri sprostitvi in zdelo se vam bo, da se razvajate v lepotnem salonu.

2. Adijo, trda koža!
 

S strgalom za stopala odstranite odvečno trdo kožo in poskrbite za izjemen občutek na koži.


3. Maska za obraz?
 

Tokrat ne! To pomlad se bomo razvajali z maskami za noge, ki negujejo kožo in pripomorejo k njeni svežini. Razvajajte se kar v domači kopalnici.


 

Priporočamo:

👉Balea krema za noge Feel Well z zeleno glino, z izvlečkoma riževega mleka in zelenega čaja Matcha. Formula z izvlečkom riževega mleka in zelenega čaja Matcha ter z minerali iz zelene gline ima svež, poživljajoč vonj in razvaja vaše noge.
 

👉Balea maska za noge Feel Well z zeleno glino in z zelenim čajem Matcha. Kremasta, hranilna maska s svežim, poživljajočim vonjem, z izvlečkom zelenega čaja Matcha in z minerali iz zelene gline neguje, osveži in razvaja obremenjeno kožo nog.

👉Balea maslo za noge Feel Well z zeleno glino in z zelenim čajem Matcha. Hranilno maslo, obogateno z vlažilnimi snovmi, se hitro vpije in neguje kožo vaših nog z dragocenimi rastlinskimi lipidi. Formula s poživljajočim, svežim vonjem, z izvlečkom zelenega čaja Matcha in z minerali iz zelene gline sprosti vaše noge, »dry-touch« učinek pa poskrbi za občutek suhe kože na nogah.

 

Ne spreglejte 25-kratne točke na izdelke za nego nog in depilacijo.