Deli in natisni

color #000000
color #000000

10.1.2020

Dnevi čudovitih las

Palette je strokovnjak za barvanje las, ki ji milijon žensk zaupa že 45 let. Z leti smo razvili edinstvene in učinkovite formule, ki ne le da izpolnjujejo pričakovanja naših potrošnikov, temveč jih tudi presežejo, ne glede na raznolikost njihovih potreb. Ne glede na to ali želite trajno spremeniti barvo las, zanesljivo prekriti sive lase ali preprosto preizkusiti novo barvo, Palette ponuja celotno paleto intenzivnih, dolgotrajno obstojnih, luksuznih, čutnih in nežnih naravnih negovalnih barv, ki so navdihnjene z najnovejšimi trendi za izpolnitev vaših osebnih želja.


 

Odkrijte negovalno linijo za individualno potrebo vaših las

Zdravi lasje so visoko na seznamu prioritet mnogih žena. Pogosto pa so lasje videti brez življenja in krhki, včasih neukročeni ali lomljivi. Pri tem vam lahko pomaga le ena stvar: ustrezen program nege las. Ker ima vsak tip las različne potrebe, morate skrbno izbrati svoje izdelke za nego: Gliss linije za nego in oblikovanje las vsebujejo posebne aktivne komplekse, ki so bili posebej razviti za zadovoljevanje potreb različnih tipov las.

Od lansiranja prvega laka za lase na svetu je minilo že 60 let, Taft se je uveljavil kot ključna blagovna znamka, ki pomaga oblikovati trendovske pričeske. Zagotavlja fantastičen volumen, očarljiv sijaj, bleščeče barve in dobro znano fiksacijo v vseh vremenskih razmerah. Vsaka linija izdelkov Taft je bila razvita tako, da ustreza individualnim potrebam kupcev, Taft pa jih spodbuja k izbiri linije, razvite posebej za njihove potrebe. Široka paleta Taft lakov, pen, voskov, gelov in drugih izdelkov za lase zagotavlja brezhiben in dolgotrajen fiks, ki prinaša sanje o popolni pričeski.