Deli in natisni

color #000000
color #000000

26.9.2019

Privlačnost blond barve - SILVER REFLEX

Blond lasje nikoli ne gredo iz mode. Če želite hladen, skoraj leden odtenek, pazite pri pravilni negi. Lasje zaradi pogostega pranja hitro postanejo slamnati, barva las izgublja lesk in ni več tako sveža kot na začetku.


 

Silver Reflex

Silver Reflex je eden tistih lepotnih izdelkov, za katerega ne vedo vse blondinke, vendar bi vsekakor morale. Če vaši blond lasje postajajo medeninasto - rumene barve, vam bo Silver Reflex osvežil barvo in prihranil obisk pri frizerju. Iz sivih, belih in beljenih las bo vsakič očistil rumenkaste odtenke, jih nevtraliziral in enakomerno razporedil barvo po celotni dolžini, saj preprečuje razbarvanost. Šampon vsebuje zaščitne in negovalne sestavine, ki jih vaši lasje potrebujejo. Proteini pšenice s provitaminom B5 bodo poskrbeli za vitalnost, nego in visoki sijaj las.

Če želite, da vaša blond barva še bolj zablesti, jo lahko dodatno osvežite z regeneratorjem Silver Reflex. Njegove negovalne sestavine vlažijo notranjost las ter zagotavljajo lepe, mehke in sijoče blond lase. Regenerator je namenjen obnovi kemično prekomerno poškodovanih las, zmanjšuje lomljenje las in jih tudi dodatno krepi.