Deli in natisni

color #000000
color #000000

26.9.2019

Podarite svojim lasem Aussie

Blagovna znamka Aussie si počasi a vztrajno širi krog svojih privržencev. Uporabnika prepriča z izbranimi sestavinami narejenih na osnovi draguljev iz narave kot so evkaliptus, morske alge, avstralske breskve, skorja drevesa divje češnje, olje jojobinih semen in olje makadamije.


 

Izdelek, ki prepriča prav vsakega je intenzivni tretma 3 Minute Miracle Reconstructor, ki le v treh minutah lasem skoraj čudežno povrne življenje, sijaj in voljnost.

V mesecu oktobru ga v prodajalnah dm dobite brezplačno* ob nakupu katerihkoli dveh izdelkov Pantene ali Aussie! 


 

Nikar pa ne spreglejte še enega odličnega izdelka:
Olje 3 Miracles, ki ga sestavlja božanska kombinacija treh dragocenih olj: olje avstralskih oreščkov, olje jojobinih semen in avokadovo olje. Lasje so po uporabi obnovljeni, gladki in sijoči.
Aussie novosti pa še ni konec! V prodajalnah dm poiščite nov, inovativen Aussie osvežilec las v spreju. Vaši pričeski podari svežino, lase pa ovije v omamen vonj. Na voljo so različice Protect (za dodatno zaščito las), Shine (za sijoč videz las) in Smooth (za gladko bleščeče lase).
 

*kupec ob nakupu najmanj dveh izdelkov blagovnih znamk Pantene ali Aussie prejme Aussie masko za lase 3MM reconstructor 75ml