Deli in natisni

color #000000
color #000000

23.2.2017

Poskrbite za svoje lase!

Tudi moški morate poskrbeti za zdravje svojih las. Ne potrebujete veliko, dovolj je že kakovosten šampon, ki naredi vaše lase sijoče in močne. 

Izbira kakovostnega šampona je prvi korak do lepih las. Najprej preverite, kakšen tip las imate in kakšen šampon bi vam najbolj ustrezal. Če se že dolgo borite s prhljajem, potem izberite šampon proti prhljaju, če imate srbeče in občutljivo lasišče, potem priporočamo blag šampon, ki ugodno deluje na problematično kožo lasišča, če pa si lase pogosto in vsakodnevno umivate, je najbolje izbrati šampon za vsakodnevno pranje las, ki povrne svežino.

V prodajalnah dm vam nudimo kakovostne šampone in druge izdelke za nego las dm znamke Balea po ugodnih cenah. Če vas lasišče pogosto srbi, opazite pa tudi znake prhljaja na vaših ramenih, priporočamo Balea MEN šampon proti prhljaju, ki s svojo visoko učinkovito formulo s cinkom odstrani prhljaj že ob prvi uporabi ter preprečuje nadaljnje nastajanje prhljaja. Aktivni kompleks z mentolom in jabolkom pomaga preprečevati srbenje lasišča ter ga pomirja in osveži.

Vsem, ki vas pogosto srbi lasišče, priporočamo Balea MEN Sensitive šampon za občutljivo lasišče, ki z nežno formulo učinkovito očisti vaše lase, vitamin B5 pa neguje vaše lasišče ter ga obnavlja. Z redno uporabo šampona boste imeli gladke in močne lase, lasišče pa vam bo vsekakor hvaležno.