Deli in natisni

color #000000
color #000000

11.6.2019

Nega in oblikovanje brade

Hipster gor, hispter dol brada mora biti urejena. Današnja moška moda narekuje polno brado, ki pa jo je treba tudi redno negovati, saj v nasprotnem primeru učinek privlačnosti in šarmantnosti izgine.


 

◼◾▪ Umivanje in nega 

Brada je bolj robustna in težje ukrotljiva kot lasje, zato potrebuje dnevno umivanje s posebnim šamponom za umivanje brade. Z redno nego bo brada postala mehkejša in lažje jo boste oblikovali .
 

SEINZ. gel za umivanje obraza z mikroalgami, 250 ml. Za temeljito čiščenje obraza in brade. Negovalna formula gela SEINZ. z izvlečkom mikroalg temeljito in hkrati nežno čisti kožo obraza in brado. Za negovan in osvežujoč občutek.
SEINZ. olje za nego brade z jojobinim oljem, 30 ml. Hranilna nega za brado na naravni oljni osnovi. Olje za brado SEINZ. na osnovi jojobinega olja intenzivno neguje brado, da ima naravni sijaj. Poleg tega olje neguje tudi kožo na obrazu in preprečuje občutek zategovanja.

◼◾▪ Urejanje 


 

Urejanje brade je odvisno od njene dolžine in gostote. Urejate jo lahko s škarjami ali strižnikom, pri tem pa bodite previdni. Po približno dveh tednih je brada videti že precej neurejena, zato jo je treba postriči. Pazite na čiste linije na licih, vratu in pri zalizcih. Če želite ustvariti natančnejše robove, si pomagajte z nastavkom za oblikovanje obrvi.

◼◾▪ Česanje
 

Če si želite polne brade in imate to možnost, ne pozabite na vsakodnevno česanje. Brado je najbolje razčesavati z manjšim glavnikom. S tem boste dosegli urejen videz dlak, brez razmršenosti.
 

Pomagate si lahko tudi z oljem za lažje razčesavanje brade, ki bo hkrati poskrbelo za lesk in mehkobo.
 

◼◾▪ Oblikovanje
 

Vsak moški ima določeno obliko obraza in obrazne poteze, zato je prav vsako brado treba oblikovati individualno. Pomagate si lahko z gelom, voskom ali s pasto za oblikovanje brade.

 

Pripomočke za oblikovanje brade lahko najdete v dm prodajalnah. Poigrajte se in ustvarjajte, v kolikor pa z rezultati niste zadovoljni, se obrnite na brivca, ki vam bo tudi najbolje svetoval, kako si brado v prihodnje urejajte sami.

 

V juniju vabljeni v prodajalne dm in izkoristite 25x točke na moško kozmetiko.