Deli in natisni

color #000000
color #000000

Zabava za najmlajše

Le kdo lahko širi dobro voljo bolje od naših najmlajših? Vzemite si prost dan in ga z otroki preživite na bazenu, ob morju ali na sprehodu v naravi. Ob tem pa nikar ne pozabite na zaščito pred soncem. Uporabite izdelke, ki so namenjeni zaščiti nežne otroške kože, in brezskrbno uživajte v vragolijah.


 

4 ideje za zabavo najmlajših na prostem:

  1. Igra v napihljivem bazenčku je odlična za najmlajše otroke. Bazenček napolnite z mivko ali z vodo in dodajte lopatke in vedra. Zabava je zagotovljena!
  2. Podiranje veder. Namesto kegljev uporabite otroška vedra in jih zložite eno na drugega. Otroci naj jih poskušajo zadeti z mehko žogico. Zmaga tisti, ki podre največ veder.
  3. Izdelajte hodulje. Za osnovo bodo služile prazne pločevinke (npr. od kompota), skozi katere naredite 2 manjši luknjici, skoznje potegnete vrvico, ki sega otroku do rok. Na pohod na hoduljah naj se odpravijo po peščeni plaži, ki bo v primeru padca nudila mehak pristanek.
  4. Štafeta. Kot štafeto naj otroci uporabijo balon, napolnjen z vodo. Če poči, bo to pomenilo še dodatno zabavo in osvežitev.