Deli in natisni

color #000000
color #000000

Mleko, sprej ali olje za sončenje?

Tudi vi radi lovite sončne žarke? Sonce je izjemno blagodejno za našo dušo, da pa je prijetno tudi za kožo, moramo poskrbeti za ustrezno zaščito.


 

Ko boste zavili v svojo najbližjo prodajalno dm, se boste ob pestri ponudbi najbrž vprašali, kateri izdelek izbrati. Višino zaščitnega faktorja prepuščamo vam, da pa boste lažje izbrali obliko, ponujamo slovar pripomočkov za sončenje.
Mleko in losjoni za sončenje so odlična izbira za ljudi s suho kožo, saj koži povrnejo vlago. Tovrstni izdelki omogočajo enostaven nanos, izdaten sloj pa bo poskrbel za popolno zaščito pred soncem in so zato idealna izbira za na plažo.
Pena za sončenje pusti na koži tanek film in se hitro vpije. Odlična izbira za jutranji nanos, saj se ne lepi in se zato lahko brez težav oblečete in smuknete po vsakdanjih opravkih.
Geli in olja so preprosti za nanašanje, tekstura izdelkov pa je prozorna oziroma transparentna. Koži podarijo sijaj, zato so odlična rešitev za zabave na prostem.
Spreji predstavljajo odlično dopolnitev mleka oziroma losjona. So zelo praktična izbira, če je treba nanos losjona ali mleka le dopolniti ali popraviti.
Namig: ker so preprosti za nanos, so odlična izbira za poraščene dele telesa pri moških.

Potem pa je tu še slavna marmelada, ki je obnorela predstavnice nežnejšega spola in pripomore k lepši zagorelosti Če boste marmelado - pa ne tiste za na kruh - letos izbrale tudi ve, pred nanosom poskrbite tudi za UVA/UVB-zaščito, saj marmelada ne vsebuje zaščitnega faktorja.

 

Ne glede na to, kako se čez dan skrivamo pred soncem, nas le-to hitro poboža po licih. Zato moramo poskrbeti za nanos sončne kreme za obraz ali uporabo kreme oziroma ličil z UV-zaščito, enako velja za balzam za ustnice.
Poskrbite še, da bodo v poletju uživali tudi vaši lasje. Sol, sonce in vročina terjajo svoj davek tudi na vaših laseh, zato z ustreznimi lepotnimi izdelki (najpogosteje so to spreji) nahranite tudi njih. Izberite še ustrezno masko in poskrbite za temeljito regeneracijo.
Na voljo pa je tudi pestra ponudba izdelkov za po sončenju, da po dolgem vročem poletnem dnevu, polnem dogodivščin, kožo pomirite in jo nahranite.