Približaj
58 5
1
color #000000

DONTODENT tablete za čiščenje zobnih protez, 30 tablet

Intenzivno čistilo: Higienično čiščenje v samo 15 minutah. Z aktivnim kisikom učinkovito odstrani madeže in obloge tudi na težko dostopnih mestih. Prijetna svežina z okusom evkaliptusa.

Več informacij

Navodilo za uporabo:  1. Pred čiščenjem zdrgnite protezo pod tekočo vodo s protezno krtačko DONTODENT ali z mehko zobno krtačko. 2. Tableto dajte skupaj s protezo v posodico za čiščenje DONTODENT ali v kozarec in ga napolnite s toplo vodo (35°C) tako, da je proteza povsem prekrita. Po uporabi posodico ponovno zaprite.3. Čiščenje se po 15 minutah zaključi, četudi se tableta ni povsem raztopila. 4. Pred uporabo protezo temeljito sperite s čisto vodo. 5. Izpraznite čistilno posodo in jo izperite.

Pozor: Hraniti zunaj dosega otrok; ter pomoči potrebnih starejših oseb. Samo za čiščenje proteze. Ne zaužijte. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na eno ali več sestavin. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Na voljo mora biti posoda ali etiketa proizvoda. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Po uporabi temeljito umiti roke. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.