Deli in natisni

color #000000
color #000000

O dm Akademiji ličenja z Jasno Oklešen

Podajte se z nami v svet lepote in raziščite, kaj vam in vaši koži najbolj pristaja…


 

ZAKAJ dm AKADEMIJA LIČENJA?

dm Akademijo ličenja smo zasnovali za vse tiste, ki niste tako vešči ličenja, ali pa si želite svoje znanje nadgraditi. Predstavili vam bomo najnovejše trende ličenja, različne tehnike in postopke ličenja ter uporabo izdelkov iz prodajaln dm. Vaša jutra v kopalnici tako ne bodo več stresna, na zabavah pa boste naravnost blesteli.

ZAKAJ JE dm AKADEMIJA LIČENJA TAKO POSEBNA? 

Trike in nasvete bo z vami delila vizažistka Jasna Oklešen, ki je znana po tem, da se posveti vsaki posameznici. Pokazala vam bo, kako se naličiti skladno s potezami in obliko vašega obraza, ter prestavila vse tehnike, s katerimi lahko ustvarite naraven dnevni in večerni make up.
Posebnost interaktivnih in personaliziranih make up delavnic je tudi v tem, da se udeleženke naučijo prave izbire pudra, tehnik konture in osvetljevanja ter spoznajo najnovejše trende ličenja!

KAKO POTEKA TEČAJ dm AKADEMIJE LIČENJA?

dm Akademija ličenja poteka tako, da najprej opazujete, kako vizažistka liči model, nato pa zavihate rokave in postopek ponovite na sebi, pri čemer vas vizažistka individualno obravnava in usmerja. Svojih ličil ne potrebujete, saj je na dm Akademiji ličenja na voljo vsa oprema in ličila različnih blagovnih znamk.

KAKO SE PRIJAVIM? 

Prijave na posamezne termine sprejemamo na tej povezavi. Ob prijavi na posamezni termin boste prejeli elektronsko pošto s potrditvijo registracije in aktivacijsko kodo, ki jo boste v vam najbližji prodajalni aktivirali v roku treh dni in si s tem zagotovili mesto na delavnici. Prijave in plačila se zaključijo zadnji ponedeljek pred izvedbo vašega termina delavnice.

ODPOVED DELAVNICE

Po aktivaciji kode in rezervaciji prostega mesta na dm Akademiji ličenja je iz upravičenih razlogov odjava možna najkasneje teden dni pred izvedbo delavnice. Splošne pogoje si preberite TUKAJ! 

 

ČESA SE BOSTE NA dm Akademiji ličenja NAUČILI? 


 

PRIPRAVA KOŽE NA LIČENJE 

Izvedeli boste glavna in zlata pravila nege kože in čiščenja obraza. Jasna bo z vami delila svoje lepotne skrivnosti in vam zaupala, kaj povrne vaši koži pravi ph, kako bo vaš make up dlje obstojen, kako se izognete suhi koži in kako naravno podaljšate svoje trepalnice.

IZBIRA PRAVE PODLAGE - pudra
Na dm Akademiji ličenja je na voljo ogromno različnih podlag, za vse vrste in odtenke kože. Vizažistka vam bo glede na vašo kožo svetovala, katero podlago izbrati, skupaj pa boste lahko poiskali tudi pravi odtenek podlage. Ogromno žensk ob nakupu namreč zgreši pri odtenku pudra, zato vam bo Jasna Oklešen zaupala nekaj trikov, kako izbrati pravega, da vaš nakup ne bo zgrešen.

SENČENJE IN OSVETLJEVANJE OBRAZA
Konturing in strobing nista le muhi enodnevnici. Čeprav je trend ličenja širši javnosti predstavila Kim Kardashian, pa ga vizažisti uporabljajo že dolgo časa. Spoznali boste nekaj trikov, s katerimi boste lahko enostavno zožili obraz ali pa ga pomladili.

LIČENJE OČI
Kako naličiti oči, da bodo te videti sveže, kako ustvariti zadimljen videz oči in katere ženske ne bi smele uporabljati eyelinerja. Na dm Akademiji ličenja lahko preverite, če ste med njimi.

OBRVI
Obrvi so okvir obraza in z napačno obliko bo lahko vaš obraz videti žalosten. Na dm Akademiji ličenja lahko preizkusite različne pripomočke za oblikovanje obrvi in najdete pravi odtenek, ki bo podoben vašim obrvem. Naučili se boste narisati tudi prave Instagram obrvi.

USTNICE
Ste že kdaj kupili rdečilo za ustnice v svoji najljubši barvi, ko pa ste ga nanesli na ustnice, ste ugotovili, da vam ta sploh ne pristaja? Na dm Akademiji ličenja imate na voljo nešteto barv glos, mat, metalik in glitter efektov, preizkusite lahko prav vse in najdete popolno rdečilo, s katerim bo vaš nasmeh zasijal.

Oglejte si utrinke iz preteklih delavnic dm Akademij ličenja.