Deli in natisni

color #000000
color #000000

4.6.2019

Razlika med tekočim rdečilom in glosom

Ko se odločimo za nakup novega rdečila za ustnice po navadi točno vemo, kakšen videz in občutek želimo na ustnicah. Verjamemo pa, da se je med poplavo različnih tekočih rdečil za ustnice težko odločiti, katero nam bo zares dalo tak učinek, kot si ga želimo. 


 

Radi bi vam pomagali pri izbiri, zato smo se odločili, da vam približamo prednosti in slabosti tekočih rdečil za ustnice in vas podučimo, kakšna je razlika med tekočimi rdečili in glosi.

Tekoča rdečila

Tekoča rdečila so nastala zaradi hitrega tempa življenja in ker so ženske dobro sprejele embalažo lip glosa ter enostavnega in natančnega nanosa. V zadnjem času so bile največji hit tekoča rdečila za ustnice z mat učinkom, ki so zelo dolgo obstojne. Pri tem smo mogli biti zelo pazljivi, saj so mnoge izsušile ustnice, to pa predvsem zato, ker mat formula ne vsebuje toliko mehčalnih sredstev kot klasična formula rdečil.

Glos

Pri glosih se bolj stavi na vizualni učinek, kot na dolgo obstojnost. Iznašli so ga v 30 letih prejšnjega stoletja in od takrat naprej ga ženske zelo rade uporabljajo. Formula sijaja je narejena z dodatkom mikro sijočih delcev/bleščic, ki velikokrat obtežijo ustnice in se zaradi tega lahko klasičen glos »svaljka« na ustnicah. Zato je pomembno, da izberete formulo, ki je kakovostna in vam ne bo povzročala teh preglavic.
 


 

Če tudi vi sledite trendom, smo prepričani, da ste že zagotovo opazili zvezdnice in lepotne blogarke, ki vse bolj prisegajo na sijoče, skorajda že »pleksi« ustnice. Bi jih rade imele tudi ve?
Pri blagovni znamki Deborah Milano sledimo trendom, ki jih narekujejo italijanske modne piste zato vam predstavljamo novo tekočo rdečilo za ustnice Volume Vinyl. Ja prav ste prebrale, šminko in ne glos, pa čeprav tako izgleda.
Deborah Milano Volume Vinyl tekoča šminka je zasnovana po vzoru lip glosa, na kar opozarja že sama embalaža, ki spominja na Super Gloss. Tiste, ki ga že poznate, veste da je njegova uporaba sila enostavna. Priročen in anatomsko oblikovan aplikator ovit v žamet, vam omogoča zelo precizen in enakomeren nanos na ustnice.
Vsebina Vinyla je zasnovana tako, da se ne lepi kot nekateri lip glosi, tekstura je gladka in kremna s 3D učinkom. Drobne hidratantne mikro kroglice zapolnijo suhe brazde na ustnicah, ki jih vlažijo. Ustnice so tako navlažene in bolj napete. Za dodaten volumen ustnic pa poskrbi formula, ki vsebuje naravni mentol. Mikro kristalni voski izboljšajo fleksibilnost formule ter preprečijo lepljiv občutek na ustnicah, kot se to lahko zgodi pri klasičnih glosih, ki vsebujejo gostejše voske. Njihov namen je sicer podaljšanje obstojnosti glosa, a se le ti zelo radi lepijo na ustnice, kar ne nudi najboljšega in prijetnega občutka. Volume Vinyl pa je narejen iz kombinacij sestavin in izjemnega pigmenta, ki zagotavlja zelo prijeten občutek in barvo, ki traja.
Bodite modne to poletje in najdite svoj odtenek v dm prodajalnah in zasijte!