Deli in natisni

color #000000
color #000000

4.6.2019

Modni odtenki, ki jih bomo nosili to poletje

Topli dnevi kar kličejo po barvah, zato v svojo garderobo dodajte barve najnovejših poletnih trendov.
Letošnje poletje je odeto v rustikalne rožnate tone, prav tako bomo našli hladno barvno paleto, ki vsebuje ubite močne barve. Te so zelo subtilne in umirjene, a vseeno poživijo vašo poletno barvno garderobo in barvno paleto ličil.


 

V garderobi boste našle kontraste med lahkotnimi poletnimi materiali in vinil dežnimi trenčkoti ali jaknami, pasovi ali torbicami. Veliko vinil material ali celo pleksi videza najdete letos pri obutvi. 
Deborah Milano med pravimi sledi modnim zapovedmi in vizualne učinke vinila prenaša na ličila. Nova Volume Vinyl tekoče redčilo za ustnice je pravi modni dodatek k vašemu poletnemu staylingu.
Za popolni make up videz upoštevajte nasvet Luce Mannuccija, umetnika ličenja Deborah Milano, ki pravi: »V kombinaciji s 24Ore dolgo obstojnim svinčnikom za ustnice in Volume Vinyl rdečilom ustvarite sijoč 3D učinek. Svinčnik za ustnice uporabite predvsem zato, da rdečilo ostane znotraj obrobe ustnic.


 

Najboljši način, da pokažete svoje Volume Vinyl rdečilo za ustnice je, da na obraz nanesete poletju primerno lahkotno podlago na primer BB kremo 5v1, ki jo dodatno matirate s pudrom v kamnu Ultrafine. Nanesite še kanček osvetljevalca (highlighetr-ja) samo na ličnice. Tako bodo vse oči uprte v vaše polne in sijoče ustnice!«