Deli in natisni

color #000000
color #000000

2.7.2019

Brezskrbno na sonce s Sun care zaščito

ALI STE VEDELI?
Kar 80 odstotkov zunanjih dejavnikov staranja predstavljajo UV-žarki. Zato zaščita pred soncem, ki je nujna za ohranjanje zdrave kože, hkrati predstavlja tudi zaščito pred staranjem.

Izdelki SUN CARE

Sončenje brez zaščite pomeni v današnjih ekstremnih podnebnih razmerah precejšnje tveganje, zato je uporaba ustreznih zaščitnih sredstev še kako pomembna. Da bi bilo vaše uživanje na soncu resnično varno in brezskrbno, je poskrbela Kozmetika Afrodita z izdelki SUN CARE za zaščito kože pred soncem in nego po sončenju.
Izdelki SUN CARE zagotavljajo odlično zaščito pred UVA in UVB žarki. Razvrščeni so v tri zaščitne nivoje, od zaščitnega faktorja SPF 6 do SPF 30, s pomočjo katerih bo potrošnik lažje izbral pravo zaščitno sredstvo zase. Z optimalno zasnovanimi formulami izdelkov in enkratnim designom sledijo najnovejšim evropskim standardom, poleg navedenega pa jih odlikuje še mamljiv vonj kokosa.
Vsi izdelki SUN CARE so dermatološko testirani in odišavljeni s koži prijaznim hipoalergenim parfumom z vonjem kokosa. Nudijo takojšnjo zaščito kože pred sončnimi opeklinami in dolgotrajnimi poškodbami kože s posebno učinkovitim sistemom UVA- in UVB-filtrov. So dermatološko testirani in negujejo kožo glede na njene individualne potrebe.


 

AFRODITIN NAMIG

Tudi vi obožujete poletne vodne športe? Izberite SUN CARE SPORT SPF 30 kremo za zaščito pred soncem, ki z VODOODPORNO formulo kožo med športnimi aktivnostmi odlično zaščiti tudi v morju oziroma bazenu ter v primeru potenja. Vsebuje zaščitni faktor 30 in je pisana na kožo vsem športnikom, saj omogoča enostaven nanos tudi na mokro kožo, se hitro vpija in ne pušča mastnega otipa.