Deli in natisni

color #000000
color #000000

2.7.2019

Poletni pomežik soncu s Coco joy meglico

Sonce, toplo in čisto morje ter udobje na ležalniku v senci so tiha pričakovanja, ki si jih v mislih zarišemo, ko izbiramo svojo sanjsko dopustniško destinacijo. Na počitnice pa je priporočljivo pripraviti tudi kožo. Še posebej po sončenju, ko je pregreta in izsušena. Kako negovati kožo po sončenju?


 

  • Privoščite si osvežujočo prho, da odstranite pesek, sol in ostanke sončne kreme.
  • Po sončenju je koža »žejna« in razdražena. Ublažili ter navlažili jo boste z izdelki, ki pospešijo obnovo in blažijo razdraženost kože.
  • Če boste vlažilne izdelke uporabljali takoj po sončenju, oziroma vsaj zjutraj in zvečer, boste hkrati preprečili tudi luščenje in tako podaljšali zagorelost.


 

COCO JOY MEGLICA ZA TELO

Je nastala kot navdih iz 100% čiste kokosove vode. Izjemni vlažilni in hkrati obnovitveni učinki kokosove vode so v ljudski medicini že dolgo poznani in visoko cenjeni. V njej se skriva zakladnica dragocenih mineralov, ki jih naše telo močno potrebuje. Bogata je z vitamini B-kompleksa ter z vitaminom C, v njej so tudi vsi za zdravje najpomembnejši minerali: kalcij, kalij, magnezij, železo, fosfor, natrij in baker.
COCO JOY MEGLICA ZA TELO je torej pravi poletni koktajl s kokosovo vodo in aloe vero, ki brez dvoma »odžeja prav vsako kožo«. Pohvali se lahko s certificirano 99,9% naravna formulo, ki nudi popolno osvežitev kože v vročih mesecih ter še posebej prija od sonca pordeli koži. V izdelku se skriva tudi karitéjevo maslo, ki nahrani in regenerira ter šipkovo olje, ki izvrstno pomaga pri obnovi kožnih celic. Lahkotna formula prijetno hladi, pomiri ter koži po sončenju povrne izgubljeno vlago. Naj letos ne manjka v vašem potovalnem kovčku!