Deli in natisni

color #000000
color #000000

MARMELADA za privlačno zagorelo polt

V Kozmetiki Afrodita so po navdihu naših babic razvili nov poletni izdelek, za katerega niti približno niso slutili, da bo takšna uspešnica. Zakaj po navdihu babic? Še 30 let nazaj je bilo dovolj poležavanje na soncu kadarkoli se nam je zahotelo, brez pravil in »nadležnih« pripravkov za sončenje, uporaba izdelkov za zaščito pred sončnimi žarki pa ni bila v navadi. Za nego in lepo porjavelo kožo so naše babice uporabljale olivno in orehovo olje. Koža tako ni bila zaščitena pred delovanjem neljubih UV žarkov, vendar pa je lepo potemnela.  


 

Sončni žarki so za nas čudoviti in imajo številne pozitivne učinke. Povečujejo raven vitamina D, nas spravljajo v dobro voljo in poskrbijo za naše dobro počutje. V poletnih mesecih pa večina hrepeni tudi po privlačni barvi kože, zato so v Afroditi razvili MARMELADO za hitro pridobivanje zagorele polti v dopoldanskih in pozno popoldanskih urah, ko sonce ni premočno, saj niso naklonjeni pretiranemu izpostavljanju UV sevanju.
Letošnje leto praznuje svoj 5. rojstni dan in se predstavlja z novimi člani svoje »marmeladne druščine«.

MARMELADA

Učinkovito pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti in kožo z dragocenimi naravnimi olji (olivno, korenčkovo in orehovo olje) ter ostalimi naravnimi sestavinami (kakavovo in karité maslo) hkrati izdatno neguje. Poleg Marmelade v lončku je na voljo tudi Marmelada suho olje, ki vsebuje bleščice, da vaša koža v poletju resnično zablesti! Za tiste, ki imajo zelo svetlo polt pa je na voljo Tropical marmelada z UV zaščitnim faktorjem 10. Letošnji poletni hit bo zagotovo nova Natural Marmelada, ki že navdušuje s pridobljenim certificikatom Slovenskega Instituta za kontrolo in certificiranje naravne kozmetike, saj ima kar 99% naravno formulacijo izjemnih sestavin kot so jojobino, olijčno in kokosovo olje ter karite in kakavov maslo.

Ste tudi vi ljubitelj privlačno zagorele polti?

Brez skrbi izberite eno izmed SUN CARE MARMELAD, saj nimajo kalorij. Nikakor pa ne pozabite na Afroditina pravila varnega sončenja.

AFRODITIN NAMIG

Ne samo, da Marmelada pripomore k čudoviti zagoreli polti, številni jo uporabljajo tudi kot nego po sončenju, saj kožo izdatno neguje in pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Priporočljiva je tudi uporaba med kopanjem v bazenu; omenjena negovalna formula bo namreč vašo kožo temeljito zaščitila pred vdorom klora in posledično pred njeno izsušitvijo.