Deli in natisni

color #000000
color #000000

12.2.2020

Ste že preizkusili izdelke Schwarzkopf

Schwarzkopf je blagovna znamka, ki že več kot 120 let predstavlja pojem kakovosti, strokovnosti in inovacij. Schwarzkopf pri tem uživa popolno podporo potrošnikov.
 

Schwarzkopf je pojem inovacij, zanesljivosti, kakovosti, zaupanja in kompetentnosti – to so temelji našega posla. Vodita nas strast in ljubezen do lepih las, kar se odraža v vseh naših izdelkih.
Brillance
Odkrijte trendovske barve za lase, ki so obstojne kot diamant. Pustite se navdihniti in se potopite v svet Brillance, ki vam ponuja številne praktične nasvete in predloge za edinstven, čudovit videz.
Formula Brillance z dvema regeneratorjema po barvanju za diamantni lesk – za dolgotrajne barvne rezultate, ki se ohranijo do 9 tednov. 

Perfect Mousse
Želite spoznati skrivnost popolne barve za lase? Izberite Perfect Mousse! Zaradi enostavne uporabe kot pri šamponu je barvanje las doma povsem enostavno.
Perfect Mousse zagotavlja 30 % več nege* in popolno prekrivanje sivih las. Formula z Nutri-Silk nežno zgladi lasno strukturo za razkošne in sijoče barve. S Perfect Mousse je BARVANJE POVSEM ENOSTAVNO.
*v primerjavi z netretiranimi lasmi
Live
Čas je za spremembo barve las?
Oglejte si našo paleto začasnih, poltrajnih in trajnih barv za lase! Odkrijte svojo najboljšo različico z barvami za lase LIVE, ki ponujajo številne izrazne možnosti. 

Urban Metallics
Si želite imeti kovinsko barvo las? Naša linija Urban Metallics z ojačevalnikom leska, ki ustvari edinstven bleščeč sijaj, je na voljo v sedmih različnih odtenkih.
Ultra Brights or Pastel
Zelo intenzivne ali nežne pastelne barve? Za ekstravaganten barvni odtenek nanesite poltrajno barvo na lase neposredno iz embalaže. Če želite imeti pastelni odtenek, barvni kremi dodajte priloženi regenerator.
Pure Color
Naša prva hidratantna trajna barva za lase v gelu
Spoznajte našo prvo hidratantno trajno barvo za lase v gelu – NOVI Schwarzkopf #PureColor – za sijoče in intenzivne barve z izjemnim leskom. Negovalna in vlažilna formula z aloe vero, kaktusom in jojobinim oljem zagotavlja visok lesk in občutek svilnato mehkih las. Brez kapljanja! Zato, ker je tekstura gela zelo kompaktna in čvrsta. Poslovite se od nereda! Uživajte, tako zelo enostavno je!
Palette
Palette je z več kot 45 leti izkušenj v 45 državah kompetenten strokovnjak na področju barv za lase, ki mu zaupa na milijone žensk po vsem svetu.
Skozi leta smo razvili edinstvene in učinkovite formule, ki izpolnjujejo in celo presegajo pričakovanja naših strank, ne glede na to, kako raznolike so njihove potrebe.
Palette vam ponuja popolno izbiro intenzivnih, dolgoobstojnih, razkošnih, čutnih ali nežnih naravnih barv, ki sledijo najnovejšim trendom in izpolnijo tudi najbolj skrite želje – bodisi če želite trajno spremeniti svojo barvo las, zanesljivo prekriti osivele lase ali preprosto preizkusiti nov barvni odtenek.
  

Deluxe
Formula z negovalnimi Marula mikroolji za bogato, razkošno barvo z učinkom preprečevanja zbledelosti, ki se ohrani do šest tednov.
Palette DELUXE vsebuje bogato kremno formulo z mikroolji in visokoučinkovitimi barvnimi pigmenti, ki prodrejo v vsak las – od korena do konic. Za intenzivne, razkošne in dolgoobstojne barve.
Palette DELUXE je na voljo v embalaži, ki omogoča enostaven in natančen nanos na lasišče. Barvo lahko povsem enostavno nanesete po celotni dolžini las, brez kapljanja
Palette DELUXE vam ponuja široko paleto osupljivih odtenkov s popolnim prekrivanjem osivelih las*.
*Maska za globinsko nego las po barvanju