Deli in natisni

color #000000
color #000000

24.7.2019

Vse o blond odtenkih

Bodimo iskreni, mnogo se nas je vsaj enkrat vprašalo, kakšen bi bil naš izgled z blond lasmi. To je ena najbolj zapletenih in najbolj priljubljenih lepotnih tem. Trend svetlih las, okrog katerega se vrti frizerska industrija, bo venomer priljubljen.


 

Težava je v tem, da ima blond barva veliko različnih odtenkov. Pri izbiri odtenka je potrebno upoštevati ne le vaše želje, ampak tudi naravno barvo las, ten kože in barvo oči. Če svoje lase prvič barvate v blond, tega ne počnite sami, saj s tem tvegate videz in zdravje svojih las. Prepustite jih rokam strokovnjaka, ki bo vedel, kaj je najbolje za vaše lase in kateri blond odtenek vam najlepše pristoji.


 

Pred nakupom barve morate razumeti številčno označevanje natisnjeno na škatli. Vsaka barva ima svojo številko, enomestno ali večmestno, ločeno s piko. To število ponazarja globino in podton barve. Na primer barva z oznako 9.1 – 9 pomeni globino, medtem ko .1 označuje pepelnati podton. Preden se odločite barvati sami, preučite številke, saj je od tega odvisen končni rezultat.
Barvanje las je hiter in enostaven način spreminjanja videza. Nekateri želijo skriti sive lase, drugi popraviti naravno barvo ali pa samo spremembo v življenju.