Deli in natisni

color #000000
color #000000

4.6.2019

Letošnje poletje recite NE krajšanju las!

Zelo pomembno je imeti zdrave lase čez celo leto, to poletje pa so, glede na napovedi modnih strokovnjakov, dolgi in negovani lasje ultimativni trend.


 

Dolgi lasje so sinonim za ženstvenost in damam dajejo dodatno samozavest. Nega dolgih las zahteva poseben trud, prav tako pa je njihovo rast včasih težko dočakati, saj se iz raznih razlogov poškodujejo in lomijo, konice se cepijo, v določenih letnih časih pa lasje celo odpadajo, kar privede do pogostejšega krajšanja.

Odložite obisk frizerja

Vsem nam je poznana situacija: »Želim samo prirezati konice«, kateri sledijo dolgi šopi odrezanih las na tleh, pospremljeni s frizerkinim opravičilom: »Ni šlo drugače«. S pravilno nego obstajajo tudi rešitve, s katerimi lahko obisk frizerja za nekaj časa celo odložite.
 

Obstajajo naravne sestavine, ki vašim lasem pripomorejo doseči želeno dolžino in okrepiti njihovo zdravje. Poleg ricinusovega sta odlična tudi olivno ali jojoba olje in tudi panthenol, ki prispeva k dodatni zaščiti in negi. Ricin in keratin sta posebej učinkovita v primeru poškodovanih las saj odlično ščitita in okrepita lase, zato so izdelki, ki vsebujejo te sestavine, vsekakor najboljši prijatelji dolgih las.


 

Kako do močnih in dolgih las?

Z pravilno nego lasem ponudimo vse potrebne elemente za rast, hitro pa pridobijo tudi moč, sijaj in dolžino. L'Oreal je ustvaril novo linijo Elseve Dream long, ki v svoji kolekciji vsebuje šampon, balzam, masko in legendarno »No haircut cream« kremo za konice, ki bo poleg nege konic le-te tudi zaščitila pred toploto do 180°C*.
Linija sestoji iz formule, obogatene s kombinacijo rastlinskega keratina, vitaminov in ricinusovega olja, ki bodo lase okrepili in pomagali doseči želeno dolžino.
Po uporabi šampona in balzama, za dodatno nego na vaše lase nanesite tudi masko, ki jo pustite delovati vsaj 3 minute. Na še vlažne lase (super se obnese tudi na suhih) pa nanesite za lešnik veliko količino Elseve Dream long »No haircut cream«, ki bo pomagala, da obdržite želeno dolžino las, saj jih bo zaščitila pred lomljenjem in zgladila razpokane konice, tako, da boste lahko obdržali »zadnje 3 cm« las**.

Letošnje poletje se posvetite vašim lasem! 

Če so ti dolgi in pravilno negovani, lahko ustvarite nešteto različnih frizur, potrebujete le nekaj domišljije.
 


*Instrumentalni preizkus
**Instrumentalni preizkus, po uporabi No Haircut kreme