Deli in natisni

color #000000
color #000000

9.10.2018

Dobrodošli v svetu nove znamke ličil 183 DAYS by trend IT UP

Predstavljamo vam novo generacijo izdelkov na področju lepote! Spoznajte malo odštekano, pogumno, drzno znamko ličil, ki je vedno v koraku z modnimi zapovedmi. Trendna ličila ponujajo več bleščic, več vonjev, več barv in več zabave.


 


ODŠTEVANJE SE ZAČNE ZDAJ!
 

Pozor, izdelki so neponovljivi! V prodajalnah bodo na voljo le 183 dni, nato pa se bodo ličila zamenjala vzporedno z novimi trendi.


183 DAYS je mlajša sestra znamke trend IT UP in nudi pestro izbiro kakovostnih dm izdelkov, ki so bili razviti v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki na področju kozmetike.
Med prvimi so izdelke preizkusile blogerke in vizažistke Gaja Prestor, Anja Kolenc in Tina Rakuš, ki so bile nad njimi navdušene!
 

Gaja Prestor je z ličili nove blagovne znamke ustvarila zapeljiv jesenski videz. Njen video si lahko ogledate tukaj.

 

POPOLNA PODLAGA ZA SUHO KOŽO
 

Anja Kolenc je preizkusila oljno podlago za obraz, ki v koži zadržuje vlago in jo nežno neguje, pri tem pa je ne obremenjuje in ne pušča mastnega sijaja. Če jo boste nanesli pred nanosom tekoče podlage, bo ta na vaši koži lepše mazljiva, z njeno pomočjo pa se bo tudi kremasti korektor lepše zlil in zabrisal s tekočim pudrom. Video si oglejte s klikom na spodnjo sliko. 


 


 

MATCHA, PORCELAIN ALI BANANA?
 

Transparentni puder v prahu bo podaljšal obstojnost vaše podlage in na koži ustvaril mat učinek. Izbirate lahko med tremi odtenki. »Porcelain« je primeren za tiste s hladnim podtonom, »Banana« je namenjen za topel podton kože, »Matcha« pa bo optično prekril rdečico na obrazu. S klikom na spodnjo sliko si lahko ogledate video. 


 


 

TAKO DOBRO IZGLEDA ZLAT EYELINER NA OČEH
 

Kovinsko tekoče črtalo za oči swing chrome effect zaradi kaligrafskega peresa omogoča natančen nanos črte nad veko. Video si oglejte s klikom na spodnjo sliko. 


 


 

Z ZAJČKOM DO OBSTOJNIH LIČIL VES DAN
 

V spodnjem videu si oglejte, kako enostavno bodo vaša ličila na koži obstojna ves dan. S črnim zajčkom boste prekrili pore in matirali kožo ter pripravili kožo na nanos ličil, z belim zajčkom pa boste po končanem nanosu ličil make up utrdili. S klikom na spodnjo sliko si oglejte video.