Deli in natisni

color #000000
color #000000

30.6.2017

Ideje za spete pričeske


Tudi poleti je lase potrebno zaščititi. Pred soncem jih lahko zaščitimo s klobuki, pred vetrom pa z raznimi spetimi pričeskami.

Kitke 👧

Kitke so v modi že nekaj časa in se še kar nočejo posloviti. Še dobro za dolgolaske, saj so tako priročne kot lepe. Če imate željo po podoživljanju vaših otroških let, si privoščite pletenje kitk po celi glavi ali pa spletite dve kiti, eno na levo in eno na desno stran. Zelo priljubljena je vpletena kita ali pa ribja kost. Le-ta zahteva že malce več spretnosti. Najbolj enostavna pa je prav gotovo navadna kita, ki pristaja prav vsakomur pa tudi nosimo jo lahko za vsako priložnost.


 


Konjski rep 🐴

Vsi poznamo pričesko s konjskim repom. Obstaja posodobljena in bolj elegantna različica te pričeske. Daljši pramen las si pred spenjanjem čopa pustite prost. Okoli narejenega čopa ovijte ta pramen las in ga pripnite z lasnicami. Za večji volumen si na parih mestih potegnite lase iz čopa in po potrebi uporabite sprej za lase. Po želji lahko zavežete tudi pentljo okoli čopa.


Figa 

Brezčasna in vedno uporabna figa. Najboljša prijateljica v vročih dneh, s čimer bi se verjetno strinjala vsaka dolgolaska. Lahko si naredite razmršeno figo z volumnom, balerina figo ali pa si pomagate z obročem za izdelavo fige. Lase spnete v čop in ovijete okoli obroča. Spnete jih z lasnicami in uživate v brezskrbni pričeski.