Strassenkicker

Lukas Podolski je eden najuspešnejših napadalcev nemške državne reprezentance, poleg tega pa je tudi zelo priljubljena znana osebnost. Na vprašanje dm produktnega menedžerja, ali si lahko predstavlja skupno sodelovanje, se je takoj odzval pozitivno.
 

Balea

Ekskluzivna lastna blagovna znamka združuje številne vsestranske izdelke, ki so prilagojeni posebnim potrebam kože in las. Kakovostne formule poskrbijo za intenzivno nego, stroge kontrole izdelkov pa zagotavljajo njihovo visoko kakovost.

Balea MEN

Linija izdelkov za moške ponuja raznolike kakovostne in inovativne kozmetične izdelke za dnevno britje ter izdelke za nego kože in las. Vse izdelke linije Balea men najdete v vaši najljubši prodajalni dm.

alverde

Nega in čiščenje kože na naraven način. Izdelki alverde ne vsebujejo sintetičnih dišav, barvil in konzervansov ter sestavin na osnovi mineralnega olja. Večina izdelkov je označena tudi s posebnim znakom „Vegan“, kar pomeni, da izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

trend IT UP

Prave lepotne navdušenke se nikoli ne podrejajo lepotnim zapovedim, temveč poudarijo svojo individualno lepoto in krojijo svoj lasten slog. Temu sledi blagovna znamka Trend IT Up, ki s svojimi izdelki skrbno izbranih barv, visoke kakovosti in nizkih cen zadovolji še tako zahteven ženski okus. Vsak dan znova.  

s-he stylezone

Dontodent

Pestra ponudba izdelkov za nego zob in ust, ki vključuje različne ustne vodice, zobne kreme in ščetke ter posebne izdelke za mlečne zobe in proteze. Poskrbite za zdrav nasmeh z izdelki DONTODent tudi vi.

ebelin izdelki

Med izdelki znamke ebelin ne boste našli samo krtač in glavnikov za lase, pilic za nohte, gobic in čopičev za ličenje, odstranjevalcev laka za nohte, (čistilnih) robčkov in vatiranih izdelkov, ampak tudi modni nakit za lase in negovalne izdelke za obraz in telo.

jessa

Za sproščen vsakdan poskrbijo izdelki Jessa. Vložki, dnevni vložki, tamponi in izdelki za osebe z inkontinenco so prilagojeni posebnim potrebam posameznikov in poskrbijo, da boste tudi v tistih dneh sveže in sproščene.

Visiomax

Vsi izdelki Visiomax, od mesečnih, dnevnih, kontaktnih leč do prvovrstnih negovalnih sredstev in modnih bralnih očal, so proizvedeni v skladu z visokimi zahtevami glede natančnosti in kakovosti.

 
 
 

dm Akademija ličenja

Novi trendovski izdelki!

 
260 1 1

Sledite trendom!

Za sijoče lase

 
260 1 1

Naravna kozmetika

Deborah Milano predstavlja novost!