Približaj
58 5
1
color #000000

Denkmit čistilo za pralni stroj

3 v 1: čisti, neguje in odstrani neprijeten vonj. Za higiensko čistočo.

Več informacij

Učinkovito odstranjuje vodni kamen in drugo umazanijo na težko dostopnih mestih, kot npr. z bobna, grelca in napeljave. Posebna formula poskrbi za higiensko čistočo in prijeten vonj v vašem pralnem stroju. Z redno uporabo Denkmit čistila za pralni stroj bo moč pranja večja, poleg tega pa podaljšate tudi življenjsko dobo svojega pralnega stroja.

BITREX® Denkmit nudi večjo varnost otrok: vsebnost zelo grenkega dodatka bitrex lahko v bistveni meri odvrne otroke od tega, da bi poskušali čistilo zaužiti.

Uporaba: Upoštevajte proizvajalčeva navodila za uporabo pralnega stroja. V vedro zlijte toliko čistila, da bo nivo čistila v plastenki segal do druge črtice od zgoraj navzdol. Prilijte približno 4 litre tople vode. V mešanici 30 minut namakajte predalček za doziranje pralnega sredstva, nato pa ga temeljito sperite in namestite nazaj na njegovo mesto. Po potrebi nekaj čistila zlijte na krpo in z njo obrišite steklo in gumo vratc. Pustite kratek čas delovati, nato pa obrišite z mokro krpo. Preostanek čistila Denkmit zlijte v predalček za pralno sredstvo in vklopite pralni stroj. Program nastavite na 60 °C - brez predpranja! Med uporabo čistila v pralnem stroju ne perite perila!

Čistilo uporabite 2x-3x letno.

Izdelek odvrzite na zbirališče posebnih odpadkov.