Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.7.2019

Spoznajte blagovno znamko Herbow!

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov je bila ljubezen in skrb za enega od ustanoviteljevih otrok. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila občutljive hčerkine kože. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.


 

Danes, preko kontinuiranega razvoja izdelkov, se je Herbow razvil v stabilno, zaupanja vredno blagovno znamko, ki jo uporablja tisoče potrošnikov širom Evrope. Uspeh je zagotovljen po zaslugi ustanoviteljev, ki prisegajo na uporabo najboljših naravnih surovin, ki so v skladnostjo z osnovnimi vrednotami: spoštovanje, strokovnost, naravnost. 

Indijski pralni oreščki (Sapindus Mukorossi

So del družine sapindaceae, pridelek, ki ga dobimo iz drevesa. To posebno drevo raste ob vznožju Himalajskih gora v Indiji in Nepalu. Drevo s pralnimi oreščki ima sadež s trdo luščino, ki vsebuje veliko saponina. Saponin je aktivno površinska surovina, ki se ob stiku z vodo peni in je odlična za pranje perila - (Sapindus Mukorossi).

Herbow raziskovalci so razvili inovativno formulo pralne žogice, tako da je pranje brez kemikalij bolj praktično in preprosto. Žogico je potrebno samo vstaviti v pralni stroj. Pralni oreščki so oviti v mrežico v obliki žogice in jih je preprosto uporabiti. Dodana vrednost so gobice v obliki kock, ki ojačajo penjenje saponina in okrepijo pralni učinek.

S pomočjo Balance System tehnologije so pralni oreščki obdelani s koristnimi mikroorganizmi. Zato originalen kisel vonj izgine in oblačila dolgotrajno obdržijo prijeten vonj.

Naravni tekoči detergenti 

Kot rezultat najnovejših raziskav v podjetju Herbow, so sedaj na voljo naravni tekoči detergenti za pranje belega in barvnega perila, ki so brez optičnih belil, za obogatitev tkanin pa uporabljajo bio-encime. Tekoči detergenti temeljijo na 12% izvlečku pralnih oreščkov, obdelanih z inovativno tehnologijo hladnega stiskanja in so obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov (The Balance System Technology). So priročno pakirani v 1000 ml plastenki z dozirno pumpico, ki pomaga zmanjšati količino uporabljenega detergenta..

 


 

Parfumi za pranje perila 

Dolgotrajen, svež vonj perila po pranju je pomemben pogoj za mnoge od nas. Parfumi za pranje perila Herbow so superkoncentrati, ki vsebujejo rastlinske sestavine za mehčanje tkanin in hranilne učinke. Vsebujejo eterična olja in rastlinske surovine, ki oblačilom dajejo prijeten, dolgotrajen vonj. Doziranje je ½ pokrovčka na 4-5 kg perila.