Deli in natisni

color #000000
color #000000

30.5.2019

Ali poznate ta občutek?

Svoje perilo ste oprali z mehčalcem, vendar si želite, da bi ta edinstven vonj svežega perila, trajal dlje časa?

Predstavljamo vam novost: prvi parfum za perilo Silan – vonj, v katerega se zaljubite in traja še posebej dolgo!


 

Kako lahko uporabljam izdelek Silan Suprême Perfume Pearls?
 

1. V prazen boben pralnega stroja odmerite do 3 pokrovčke izdelka Silan Suprême Perfume Pearls – odvisno od želene intenzivnosti vonja. 
 

2. Dozirajte detergent in vaš najljubši Silan mehalčec.
 

3. Dodajte perilo.

Ali lahko izdelek Silan Suprême Perfume Pearls uporabljam tudi s svojim najljubšim mehčalcem?


Da, za najboljši rezultat in posebno mehko in dišeče perilo, lahko izdelek Perfume Pearls kombinirate s svojim najljubšim mehčalcem Silan!

Kateri vonji Silan Suprême Perfume Pearls so na voljo?
 

Če imate raje bogat, temperamenten in razkošen vonj, uporabite vijolično različico Magic Affaira. Dišavo zaznamuje temperamenta nota italijanskih sliv in perunike. Srčna nota združuje bolgarske vrtnice in arabski jasmin, zaokrožena pa je s sladko travo in papirusom.
  


Če imate raje sadne in sveže dišave, izberite roza različico Blooming Fantasy: močna dišava temelji na svežih, sadnih glavnih notah limete, jabolka in marelice ter navdušuje s cvetno kombinacijo orhideje, vrtnice, jasmina in lilije, ki oblikujejo esenco srčne note.
  

Preizkusite Clean Fresh, ki nevtralizira neprijeten vonjave. Najboljša kombinacija: sedaj lahko uživate v mamljivih in intenzivnih dišavah, hkrati pa se znebite tudi neprijetnih vonjav. Idealno za športna oblačila.