Deli in natisni

color #000000
color #000000

Dodatno obvestilo za stranke

Cenjene člane programa dm active beauty ponovno obveščamo, da smo v maju 2018 omenjeni program prenovili, s čimer smo našim zvestim strankam omogočili dodatne prihranke in privlačne ugodnosti.
 

V okviru posodobitve programa smo vam v aprilu 2018 že posredovali informacije o delovanju novega programa in ponovni prijavi v program, za lažjo izvedbo prenove pa spodaj podajamo dodatna pojasnila in navodila.

V prijavnici z novimi karticami je navedena opomba, da bo unovčenje točk predvidoma možno šele ob koncu leta 2018. Obveščamo vas, da smo se potrudili in pohiteli ter tako omogočili unovčevanje active beauty točk že junija 2018.
 

Želimo vas obvestiti, da je pri registraciji nove kartice potrebna navedba rojstnega datuma. Skladno z določili Uredbe o varovanju osebnih podatkov, ki stopi v veljavo 25. 5. 2018, smo namreč zavezani, da od članov pridobimo tudi podatke o rojstnem datumu in na ta način zagotovimo spoštovanje 8. člena zadevne Uredbe. V programu lahko sodeluje vsaka fizična oseba, ki je dopolnila 16 let starosti in prebiva v Evropski uniji. Če imate težave pri prijavi iz starega v nov active beauty program, ker niste imeli predhodno vpisanega rojstnega datuma, vas prosimo, da izpolnite obrazec na spletni strani in vam bomo prenos podatkov in točk uredili mi.
 

Obstoječi člani progama dm active beauty lahko vse zbrane točke prenesejo v prenovljeni program. Prenos lahko enostavno izvedete pri spletni prijavi na novo dm active beauty kartico, ki Vam je bila poslana po pošti ali pa ste jo pridobili v dm prodajalnah. Prenos točk in aktivacija navedene kartice je možna na spletni strani: www.dm-drogeriemarkt.si/activebeauty. Prenos točk je možno izvesti do 31. 12. 2018.
 

V kolikor želite točke koristiti še po starem sistemu, se obrnite na telefonsko številko 01 5132 800. V tem primeru se zbrane točke pretvorijo v ugodnosti, Vaše stanje točk pa se nato izniči, pri čemer se tudi vsi podatki izbrišejo. Če boste želeli postati član novega active beauty programa, boste morali narediti prijavo kot nov član. Ob koriščenju točk po starem sistemu nove kartice ne morete predložiti.