Deli in natisni

color #000000
color #000000

Nov 29, 2013

Nova dm prodajalna

V Mercator centru Novo mesto imenovanem Bršljan, bomo jutri, 30. 11.2012, tik pred začetkom veselega decembra odprli našo 67 dm prodajalno. Trgovski center se nahaja ob obrobju, na Ljubljanski cesti 47, v Novem mestu. Nov trgovski center je prijazen tudi do mladih družin, saj se v njem nahaja dodaten lumpi raj, v dm-u pa imamo otroški kotiček.

 

Največji del trgovskega centra zavzema Mercatorjev hipermarket, poleg prodajalne dm pa se v njem nahaja več različnih ponudnikov blaga in storitev.
Na prodajnih policah strankam ponujamo celotni prodajni program, torej vse za prijetne nakupe. Bogato in razširjeno ponudbo zdrave prehrane, otroške prehrane, naravne nege za telo, za otroka in vso družino ter vso nego za moški svet. V poslovalnici nudimo tudi razširjen program za nego živali in skrb za gospodinjstvo. Za vse, ki se radi uredite in negujete, so na voljo najnovejši izdelki na področju dekorativne kozmetike. V prodajalni se nahaja tudi parfumska oaza z bogato ponudbo. Dodatno pozornost naših strank pritegnemo z izvajanjem lastnih promocij, pa tudi promocij naših dobaviteljev. Naj nakupi postanejo pravo doživetje.

 

Na dan otvoritve smo za vas pripravili cel kup presenečenj, prvo vas čaka pri nakupu izdelkov iz našega letaka. Prav tako vas čaka 15 % popust na celoten nakup in ob nakupu tudi bon za popust ob naslednjem nakupu. Za vas smo pripravili tudi nagradno igro Finish, kjer lahko z odgovorom na nagradno vprašanje ali nakupom izdelka iz linije Finish izpolnite kupon in sodelujete pri žrebanju za pomivalni stroj Bosch. Naša vizažistka vam bo svetovala pri ličenju in, če boste želeli, vas bo tudi naličila. Naš medved bo pridno vrtel kolo sreče in kdove kakšna presenečenja vam bo pripravil. Pa še za malico smo poskrbeli, saj z napimi Alnatura palačinkami sigurno ne boste lačni.

Naloži

Nova dm prodajalna

PDF, px, 4.55MB