Deli in natisni

color #000000
color #000000

28.2.2017

Nova active beauty revija


Počasi že diši po pomladi, zato smo tokratno revijo posvetili predvsem lepotnim razvadam in trendom na področju ličenja, pričesk in oblačil. V duhu spomladanskega prebujanja pa smo osvežili active beauty revijo, ki jo lahko zdaj spremljate tudi na spletu. 


Spomladanski trendi
Z dekleti, ki v Sloveniji narekujejo trende, smo predstavili šest različnih videzov, s katerimi boste zagotovo navdušili. Kombinirajte jih z razgibanimi pričeskami, v active beauty reviji pa boste našli tudi top kose oblačil letošnje pomladi. Tako boste lahko vstopili v pomlad sveži in v trendu.
 
 


Počutite se odlično
Temelj dobrega videza in počutja je pravilna nega. V aktualni številki poiščite nasvete, kako pravilno čistiti in negovati kožo na obrazu, kako hitro in učinkovito negovati lase ter kako do bleščečega in zdravega nasmeha. Seveda pa poskrbite tudi za svoje zdravje. Davor Ćosić, dr. med., spec. urolog iz Diagnostičnega centra Bled, nam je zaupal, zakaj pride do vnetja mehurja in kako si lahko pri vnetju pomagamo sami.


Pomlad na krožniku
Narava se je začela prebujati in že nas razveseljujejo prve spomladanske cvetlice. V active beauty reviji boste našli recepte, s katerimi boste cvetlice ponesli tudi na vaš krožnik. Za dober in energije poln začetek dneva pa poiščite ideje za sodoben zajtrk. 
  

Umetnost trenutka
Vse lepši dnevi vas bodo vabili v naravo. Uživajte v vsakem trenutku in izkoristite simpatične sončne žarke. V active beauty reviji poiščite ideje za spontane izlete pri naših sosedah, če še niste mojstri improvizacije, pa vas morda navdihne članek na to temo.

Spletno verzijo active beauty revije lahko prelistate na POVEZAVI ali si jo ogledate spodaj.

Uživajte v prebiranju!

 

Naloži

active beauty revija marec

PDF, 15MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so na voljo izdelki iz active beauty revije, označeni z *

PDF, 137KB