Deli in natisni

color #000000
color #000000

Nova active beauty revija

V novi številki active beauty revije se veselimo decembrskega časa in veselja, ki ga prinaša. Zimske modne trende nam je zaupala priznana modna oblikovalka Maja Ferme, poiskali pa smo tudi številne ideje, kako navdušiti s pričesko in barvo nohtov in ustnic. Božični duh spustite tudi v svoj dom, kjer naj zadiši po prazničnih dobrotah. In najpomembneje, vzemite si čas za veselje s svojimi najbližjimi.
 

Prišel je veseli december, mesec, ki je namenjen veselju, praznovanju in obdarovanju. Vzemite si čas za družino, prijatelje in zase ter si pričarajte čudovit mesec.


 

Navdušite na novoletni zabavi
December je čas praznovanj, novoletnih zabav in druženj s prijatelji, zato smo pri priznani modni oblikovalki Maji Ferme preverili, kateri kos oblačila preprosto moramo imeti in kateri so tisti večni kosi, s katerimi ne bomo zgrešili. Poiskali smo tudi navdih za novoletno zabavo in podarili 3 darilne bone Sportina v vrednosti 20 EUR


 

Nega, ki vas bo navdušila 

V praznični številki smo se posvetili tudi lepoti in negi. Navdušite s prepletenimi pričeskami, zimskimi barvami ustnic in nohtov, negovalne izdelke pa lahko izdelate tudi sami. Doma pripravljen božični piling pa je lahko tudi lepo in prisrčno darilo. Tudi mi smo želeli obdariti vas, zato v aktualni reviji poiščite vzorček parfuma s.Oliver, kupone za 50% popust na določene izdelke Rimmel in kupon za 30% popust ob nakupu kondomov 3/1 SKYN.
 


 

Božični duh v vašem domu 

Naj v vašem domu zadiši po prazničnih dobrotah in toplem čaju. V aktualni active beauty reviji poiščite navdih, kako praznično okrasiti svoj dom. Decembra je dovoljeno pretiravanje, zato se poigrajte z zlato, srebrno in praznično rdečo barvo.
 


 

Zimsko veselje 

Tudi decembrski dnevi so odlični za aktivnosti na prostem. Poiščite ideje, kako aktivno preživeti čas na prostem, vse dame pa se nam pridružite na nepozabni otvoritvi smučarske sezone, na dm ski openingu, ki bo potekal 10.12. na Krvavcu, kjer bomo čas namenili tudi razvajanju in zabavi. Več o dogodku poiščite tukaj. V adventnem času pa si privoščite tudi potepanje v tujini. Izbrali smo nekaj evropskih mest, ki so v adventnem času še posebej navdušujoča.
 

Želimo vam prijetno praznovanje in veliko veselja ob prebiranju božične številke!

************************************************************************

Znani so nagrajenci nagradne igre ˝Moj najljubši modni dodatek˝ v active beauty reviji december 

Nagradna igra je potekala od 1.12.2016 do vključno 20.12.2016 v active beauty reviji december. Posameznik je lahko v nagradni igri sodeloval tako, da je na e-naslov poslal odgovor na vprašanje: Kateri je vaš najljubši modni dodatek?

Izžrebanci so bili nagrajeni z darilnim bonom Sportina v vrednosti 20 EUR.

Nagrajenci so:
- Franc Markun
- Rozalija Jagodic
- Neža Novšak

Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.

Vsem se za sodelovanje najlepše zahvaljujemo!

Naloži

Pogoji nagradne igre

PDF, 202KB

Naložite si ab revijo

PDF, 23MB