Zaobljuba lastne blagovne znamke

Danes je dm drogerie markt s svojo široko paleto izdelkov 21 lastnih blagovnih znamk z različnih področij: nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, gospodinjstva, otroka, tekstila, foto in živali, prepričal na tisoče kupcev.
 

Visoka kakovost za nizko ceno
Vsak mesec se kupci lahko veselijo novosti na področju lastnih blagovnih znamk, ki so bile razvite posebej zanje. Orientiramo se po kakovosti vodilnih blagovnih znamk v asortimentu, cenovno pa so ti izdelki okoli 30 % cenejši. Izdelke zlahka prepoznate po dm-ovi oznaki. Lastne blagovne znamke proizvajamo po najmodernejših tehničnih standardih. Postopki proizvodnje, sestavine in embalaže so redno kontrolirani. To nam zagotavlja kakovost na najvišjem nivoju.
 

Zelo dobri rezultati testiranj
Za odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov naših lastnih blagovnih znamk, smo vedno znova nagrajeni s testi neodvisnih inštitutov, kot sta Öko Test (nemška revija za potrošnike, ki daje pri svojih testih poudarek sestavinam in ekološki sprejemljivosti izdelkov) in Stiftung Warentest (revija, ki s testiranjem blaga in storitev skuša potrošniku ponuditi neodvisno in objektivno podporo), kjer dosegamo dobre rezultate. Oznako, da je določen izdelek dobil dobro oceno s strani omenjenih neodvisnih inštitutov, lahko naši kupci najdete na embalaži.
 

Deteljica - simbol trajnostnega in okolju prijaznega razvoja
dm-ove lastne blagovne znamke skušamo proizvajati kar se da okolju prijazno s skrbno izbiro surovin, embalažo, ki jo je mogoče predelati in kratkimi transportnim potmi. Okolju prijazne izdelke lastnih blagovnih znamk prepoznate po deteljici.