Rezultati testiranj

Ker vam želimo nuditi le najboljše izdelke, nam je pomembno, da je naša ponudba raznovrstna in kakovostna. Na tem mestu želimo izpostaviti vse izdelke, ki odražajo preverjeno kakovost, in vam s tem pomagati in svetovati pri nakupu.

 

Stiftung Warentest test zobnih past za otroke - zmagovalec

Organizacija za zaščito potrošnikov Stiftung Warentest je testirala 17 zobnih past za otroke do 6 let in 12 zobnih past za otroke s stalnimi zobmi. Na prvo mesto v kategoriji zobnih past za otroke do 6 let se je uvrstila zobna pasta Dontodent Kids lastne blagovne znamke dm. Več preberite tukaj.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2016 - OCENA 4,37

Gel za umivanje obraza Balea Soft & Clear so anketiranci, ki so izdelke iz te linije testirali, ocenili z oceno 4,37. Skoraj vsi sodelujoči bi izdelke priporočili svojim prijateljem, najbolj pa so bili zadovoljni z dobro učinkovitostjo izdelkov.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 - OCENA 4,37

Šampon za lase Balea PROFESSIONAL Oil Repair Shampoo so anketiranci, ki so izdelke iz te linije testirali, ocenili z oceno 4,37. Skoraj vsi sodelujoči bi izdelke priporočili svojim prijateljem, z izdelki pa so bili najbolj zadovoljni predvsem tisti s suhimi in lomljivimi lasmi.

ZPS test 2015 - ZMAGOVALEC TESTA

Zveza potrošnikov Slovenije je v svoji raziskavi izpostavila dm tekoče pralno sredstvo za pranje barvanega perila Denkmit, ki je bilo z oceno postavljeno v sam vrh lestvice. Najboljši je bil pri odstranjevanju mastnih madežev. Prejel je oceno dobro (67).

ZPS test 2015 - OCENA DOBRO

ZPS je izvedla test suhe hrane za mačke (briketov). Preverili so kakovost 20 vzorcev iz različnih cenovnih razredov, med njimi tudi izdelek naše blagovne znamke Dein Bestes: Adult, reich an lach (losos), ki je bil izbran kot najboljša mačja hrana med trgovskimi znamkami.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,55

Izdelke Denkmit za pranje perila so z oceno 4,55 ocenili tudi anketiranci, ki so jih brezplačno testirali. Navdušila sta jih predvsem vonj in mehkoba opranega perila, zato bi več kot 80 odstotkov sodelujočih tovrstne izdelke priporočilo svojim prijateljem, večina pa jih bo uporabljala še naprej.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,57

Z oceno 4,57 so bio otroško hrano babylove ocenili starši, ki so izdelke testirali. Po njihovem mnenju je največja prednost bio otroške hrane babylove kvaliteta okusa, bio certifikat in zadovoljstvo otroka ob zaužitju, 99 odstotkov anketiranih staršev pa bi hrano priporočilo svojim prijateljem.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,49

Anketiranci so otroške plenice babylove Aktiv Plus ocenili z oceno 4,49. Po mnenju staršev, ki so izdelke testirali, je največja prednost plenic ugodna cena, vpojnost, kvaliteta in udobje, 95 odstotkov anketiranih staršev pa bi plenice priporočilo svojim prijateljem.