Rezultati testiranj

Ker vam želimo nuditi le najboljše izdelke, nam je pomembno, da je naša ponudba raznovrstna in kakovostna. Na tem mestu želimo izpostaviti vse izdelke, ki odražajo preverjeno kakovost, in vam s tem pomagati in svetovati pri nakupu.

★ Balea PROFESSIONAL Oil Repair Shampoo 

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ - OCENA 4,37 

Šampon za lase Balea PROFESSIONAL Oil Repair Shampoo so anketiranci, ki so izdelke iz te linije testirali, ocenili z oceno 4,37. Skoraj vsi sodelujoči bi izdelke priporočili svojim prijateljem, z izdelki pa so bili najbolj zadovoljni predvsem tisti s suhimi in lomljivimi lasmi. Več preberite tukaj.

  

★ Dondotend kids  

Stiftung Warentest test zobnih past za otroke - zmagovalec  

Organizacija za zaščito potrošnikov Stiftung Warentest je testirala 17 zobnih past za otroke do 6 let in 12 zobnih past za otroke s stalnimi zobmi. Pri testu so bili najbolj pozorni na zaščito pred kariesom in na to, da je v pasti dovolj fluorida. Na prvo mesto v kategoriji zobnih past za otroke do 6 let se je uvrstila zobna pasta Dontodent Kids lastne blagovne znamke dm. Več preberite tukaj.
 

 

★ Denkmit sredstvo za pranje barvnega perila 

ZPS test 2015 - ZMAGOVALEC TESTA 

Zveza potrošnikov Slovenije je v svoji raziskavi izpostavila dm tekoče pralno sredstvo za pranje barvanega perila Denkmit, ki je bilo z oceno postavljeno v sam vrh lestvice. Najboljši je bil pri odstranjevanju mastnih madežev. Več preberite tukaj.

★ Denkmit sredstvo za pranje barvnega perila 

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,55 

Izdelke Denkmit za pranje perila so z oceno 4,55 ocenili tudi anketiranci, ki so jih brezplačno testirali. Navdušila sta jih predvsem vonj in mehkoba opranega perila, zato bi več kot 80 odstotkov sodelujočih tovrstne izdelke priporočilo svojim prijateljem, večina pa jih bo uporabljala še naprej. Več preberite tukaj.
 


 

 

★ Mačja hrana Dein Bestes, Adult, reich an Lachs (losos) 

ZPS test 2015 - OCENA DOBRO 

Zveza potrošnikov Slovenije je v sodelovanju s češko in švedsko potrošniško organizacijo izvedla test suhe hrane za mačke (briketov). Preverili so kakovost 20 vzorcev briketov iz različnih cenovnih razredov, med njimi tudi izdelek naše blagovne znamke Dein Bestes: Dein Bestes, Adult, reich an Lachs (losos), ki je bil izbran kot najboljša mačja hrana med trgovskimi znamkami. Pri testiranju so se osredotočili na najpomembnejše prehranske sestavine suhe hrane za mačke. Pri nobenem testiranem dejavniku ni prejel negativne ocene in je izredno kakovosten izdelek glede na ceno. Več preberite tukaj.


 

★ Bio otroška hrana babylove 

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,57 

Z oceno 4,57 so bio otroško hrano babylove ocenili starši, ki so izdelke testirali. Po njihovem mnenju je največja prednost bio otroške hrane babylove kvaliteta okusa, bio certifikat in zadovoljstvo otroka ob zaužitju, 99 odstotkov anketiranih staršev pa bi hrano priporočilo svojim prijateljem. Več preberite tukaj.


 

★ babylove Aktiv Plus otroške plenice 

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,49 

Testirali ste tudi otroške plenice babylove Aktiv Plus, ki so bile ocenjene z oceno 4,49. Po mnenju staršev, ki so izdelke testirali, je največja prednost plenic ugodna cena, vpojnost, kvaliteta in udobje, 95 odstotkov anketiranih staršev pa bi plenice priporočilo svojim prijateljem. Več preberite tukaj.