Rezultati testiranj

Ker vam želimo nuditi le najboljše izdelke, nam je pomembno, da je naša ponudba raznovrstna in kakovostna. Na tem mestu želimo izpostaviti vse izdelke, ki odražajo preverjeno kakovost, in vam s tem pomagati in svetovati pri nakupu.

 

Stiftung Warentest test zobnih past za otroke - zmagovalec

Organizacija za zaščito potrošnikov Stiftung Warentest je testirala 17 zobnih past za otroke do 6 let in 12 zobnih past za otroke s stalnimi zobmi. Na prvo mesto v kategoriji zobnih past za otroke do 6 let se je uvrstila zobna pasta Dontodent Kids lastne blagovne znamke dm. Več preberite tukaj.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ – OCENA 4,4

Anketiranci, ki so testirali ebelin ščetko za čiščenje obraza, so jo ocenili z oceno 4,4. Izdelek jim je všeč zaradi enostavne uporabe, mehkobe in ker zelo dobro očisti ostanke odmrle kože.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ – OCENA 4,45

SUNDANCE transparentni sprej za zaščito pred soncem ZF 30 so anketiranci ocenili z oceno 4,45. Večina sodelujočih (92 %) ga bo priporočilo prijateljem, kot največjo prednost izdelka pa so navedli praktično embalažo, dobro teksturo, prijeten vonj in dobro kvaliteto.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ – OCENA 4,51

Anketiranci, ki so testirali Respect naravne barve za lase, so jih ocenili z oceno 4,51. Izdelek jim je všeč, saj ne draži kože in lasišča, lasem pa da lep odtenek in je dobro prekriven. Skoraj vsi (97 %) bodo izdelek priporočili prijateljem.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2016 – OCENA 4,62

dmBio kokosov namaz so anketiranci, ki so ga testirali, ocenili z oceno 4,62. Skoraj vsi sodelujoči (99 %) bodo izdelek priporočili svojim prijateljem, najbolj pa jih je pritegnil dober vonj in okus izdelka.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ - OCENA 4,37

Gel za umivanje obraza Balea Soft & Clear so anketiranci, ki so izdelke iz te linije testirali, ocenili z oceno 4,37. Skoraj vsi sodelujoči bi izdelke priporočili svojim prijateljem, najbolj pa so bili zadovoljni z dobro učinkovitostjo izdelkov.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ - OCENA 4,37

Šampon za lase Balea PROFESSIONAL Oil Repair Shampoo so anketiranci, ki so izdelke iz te linije testirali, ocenili z oceno 4,37. Skoraj vsi sodelujoči bi izdelke priporočili svojim prijateljem, z izdelki pa so bili najbolj zadovoljni predvsem tisti s suhimi in lomljivimi lasmi.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ – OCENA 4,55

Izdelke Denkmit za pranje perila so z oceno 4,55 ocenili tudi anketiranci, ki so jih brezplačno testirali. Navdušila sta jih predvsem vonj in mehkoba opranega perila, zato bi več kot 80 odstotkov sodelujočih tovrstne izdelke priporočilo svojim prijateljem, večina pa jih bo uporabljala še naprej.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ – OCENA 4,57

Z oceno 4,57 so bio otroško hrano babylove ocenili starši, ki so izdelke testirali. Po njihovem mnenju je največja prednost bio otroške hrane babylove kvaliteta okusa, bio certifikat in zadovoljstvo otroka ob zaužitju, 99 odstotkov anketiranih staršev pa bi hrano priporočilo svojim prijateljem.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ – OCENA 4,45

SUNDANCE transparentni sprej za zaščito pred soncem ZF 30 so anketiranci ocenili z oceno 4,45. Večina sodelujočih (92 %) ga bo priporočilo prijateljem, kot največjo prednost izdelka pa so navedli praktično embalažo, dobro teksturo, prijeten vonj in dobro kvaliteto.

REZULTATI VAŠIH TESTIRANJ 2015 – OCENA 4,49

Anketiranci so otroške plenice babylove Aktiv Plus ocenili z oceno 4,49. Po mnenju staršev, ki so izdelke testirali, je največja prednost plenic ugodna cena, vpojnost, kvaliteta in udobje, 95 odstotkov anketiranih staršev pa bi plenice priporočilo svojim prijateljem.