Deli in natisni

color #000000
color #000000

Zakorakajte v modno pomlad

Čas je, da se vaša domišljija zbudi iz zimskega spanca. Za začetek lahko preizkusite dva naša predloga, potem pa je čas za vaše odlične ideje.


 


Vsi, ki sledite modnim smernicam, boste to pomlad ustnice in nohte odeli v žive barve.

Mat je zakon
Zlata, koralno rdeča, marelična, zelena in turkizna so glavni odtenki letošnje pomladi. Na ustnicah bodo kraljevali živi odtenki rdeče. Povsod velja: z intenzivnimi mat odtenki boste pritegnili pozornost in občudujoče poglede na vsakem koraku. Svoj svež in mladosten videz dopolnite še z brezhibnim tenom kože.
Za ličenje oči uporabite nevpadljive, naravne odtenke, saj boste tako še bolj poudarili ustnice in nohte. Če želite poudariti oči, jih naličite v rjastih odtenkih, vendar pa potem za ustnice in nohte uporabite kožne odtenke. Ljubiteljice modrih in zelenih odtenkov na vekah in nohtih naličite ustnice z oranžnordečo ali svetlo roza. Pridih spomladanske svežine ustvarite z rožnatim rdečilom za lica.
 

Zažarite v vsej svoji lepoti
Če imate zelo svetlo polt, je naslednji stil ličenja kot ustvarjen za vas. Tudi tukaj je v ospredju topla barvna paleta, ki obsega odtenke vse od nežne rožnate, barve breskve do granatno rdeče. Uporabite ličila s svetlečimi se delci, ki utrujeni koži pričarajo svež, rožnato zlat pridih. Tudi laki za nohte naj vsebujejo svetleče se delce ali pigmente, ki odsevajo svetlobo. Na ustnice nanesite glos v odtenku laka za nohte in poskrbite še za dodaten pridih svežine. Svoj videz dopolnite še z ustreznim senčilom za veke in rdečilom za lica ter poskrbite, da se bodo za vami z občudovanjem obračale vse glave.