Balea

Tako kot so raznolike potrebe kože, tako obsežen je tudi Balea asortiment. Balea izdelke najdete skoraj na vsaki polici v prodajalnah dm za nego, saj obsega izdelke za nego telesa, obraza, las in nog.

Blagovna znamka Balea zajema več linij za nego kože, ki so namenjene različnim tipom kože. Za kožo z ogrci in mozolji je prilagojena linija izdelkov Balea SOFT & CLEAR. Občutljivi koži so namenjeni izdelki Balea MED za obraz in telo, za zelo občutljivo in k alergijam nagnjeno kožo pa je najboljša izbira linija Balea MED Ultra Sensitive.


 

Potrebe kože se z leti spreminjajo, zato je koži po 30. letu prilagojena linija Balea Cell Energy z visoko zmogljivo formulo, ki je prejela nagrado za inovacije. Po 40. letu za ohranjanje mladega videza svojo kožo negujte z linijo za nego obraza Balea VITALBalea nature izdelki so primerni za nego vseh tipov kože, tudi občutljive, saj vsebujejo visokokakovostne sestavine, pridelane iz bio zelenjave, ki prihaja izključno z evropskih vrtov. Za razvajanje pa preizkusite najnovejšo linijo izdelkov Balea Luxury. 

Balea ponuja tudi široko paleto izdelkov za nego las. Ob klasični liniji je na voljo tudi profesionalna linija Balea Professional ter linija Balea Trend It Up, ki je namenjena predvsem oblikovanju pričeske.


 

Za negovano moško telo poskrbijo izdelki Balea MEN, ki so posebej prilagojeni potrebam moške kože in obsegajo tudi široko paleto izdelkov za vsakodnevno britje, nego telesa ter nego las.

Novo na naših policah

161 4

Balea

Balea električni odstranjevalec trde kože

Več informacij o izdelku

Balea

Balea PROFESSIONAL serum za polne in sijoče lase, 100 ml

Več informacij o izdelku

Balea

Balea zaščitna krema proti glivicam na nogah, 30 ml

Več informacij o izdelku