Storitve

active beauty boni ugodnosti

Brezplačna revija active beauty

Moja dm active beauty kartica

S pomočjo dm active beauty kartice, ki ponuja številne zanimive in privlačne ugodnosti, se potopite v svet lepote, sprostitve in dobrega počutja. In še najboljši del – za vsak evro svojega nakupa prejmete točko. Postanite del dm active beauty sveta tudi vi! Kako se včlaniti, katere so aktualne ugodnosti in kako zbirati točke, si preberite v nadaljevanju.

 

 

 

Za prijavo potrebujete prijavnico, ki jo dobite na dm active beauty terminalu v vseh poslovalnicah dm po Sloveniji. Prijavite se lahko na terminalu z nadomestno papirnato kartico, ki je del prijavnice, vpišete svoje podatke, izpolnite prijavnico in jo oddate na blagajni ali pa prijavo preprosto opravite doma prek interneta.

 

Če je bila prijava uspešna, dm active beauty kartico v roku 6 tednov prejmete po pošti. V tem času lahko z začasno papirnato kartico že pridno zbirate točke. Ob vsakem nakupu prodajalki pokažite kartico, ki jo bo skenirala, vi pa boste na svoj račun za vsak evro nakupa prejeli eno točko.

 

Točka na točko ... lepota, sprostitev in še več ugodnosti
Privlačne in zanimive ugodnosti lahko izkoristite tako, da za ustrezno število točk na terminalu natisnete bon, ki ga nato unovčite na blagajni. Ugodnosti so na voljo samo članom dm active beauty sveta ugodnosti. Več o njih lahko izveste v vseh poslovalnicah dm po Sloveniji ali na www.dm-drogeriemarkt.si. Privoščite si razvajanje ali pa bližnje in sebe obdarite s prav posebnimi darili.