Storitve

active beauty boni ugodnosti

Brezplačna active beauty revija

Moja dm active beauty kartica

S pomočjo dm active beauty kartice, ki ponuja številne zanimive in privlačne ugodnosti, se potopite v svet lepote, sprostitve in dobrega počutja. In še najboljši del – za vsak evro svojega nakupa prejmete točko. Postanite del dm active beauty sveta tudi vi! Kako se včlaniti, katere so aktualne ugodnosti in kako zbirati točke, si preberite v nadaljevanju.

 

 

 

Za prijavo potrebujete prijavnico, ki jo dobite na dm active beauty terminalu v vseh poslovalnicah dm po Sloveniji. Prijavite se lahko na terminalu z nadomestno papirnato kartico, ki je del prijavnice, vpišete svoje podatke, izpolnite prijavnico in jo oddate na blagajni ali pa prijavo preprosto opravite doma prek interneta. Če je bila prijava uspešna, dm active beauty kartico v roku 6 tednov prejmete po pošti. V tem času lahko z začasno papirnato kartico že pridno zbirate točke. Ob vsakem nakupu prodajalki pokažite kartico, ki jo bo skenirala, vi pa boste na svoj račun za vsak evro nakupa prejeli eno točko.

 

Točka za točko« več nege, udobja in ugodnosti. 

Čemu služi dm active beauty terminal? 

Vsak trenutek lahko s pomočjo dm active beauty terminala preverite število zbranih točk, ki ste jih pridobili z nakupi izdelkov v prodajalnah dm. Terminal služi tudi prijavi v program dm active beauty svet ugodnosti in naknadnim spremembam ali dopolnitvam vaših osebnih podatkov.

Nakupujte, zbirajte točke in uživajte! 

1. dm active beauty kartico imejte s seboj ob vsakem

nakupu v prodajalni dm.

2. Ob nakupu predložite kartico na blagajni.

3. Za vsak evro nakupa se na vaši dm active beauty kartici zapiše ena točka.

4. Zbrane točke lahko izkoristite na kateremkoli dm active beauty terminalu v Sloveniji in izberete med številnimi privlačnimi ugodnostmi aktivnosti dm active beauty svet ugodnosti.

Vašo zvestobo nagradimo. Seznanite se s številnimi privlačnimi ugodnostmi, namenjenimi članom programa dm active beauty svet ugodnosti:

• do 50% popust v bonih ugodnosti za nakupe izdelkov iz

dm ponudbe,

• do 15% popust na celoten nakup,

• atraktivna ponudba iz sveta wellnessa, počitnic, frizerskih storitev ter ostale ponudbe zunanjih partnerjev. Informacije o aktualnih ugodnostih najdete na dm active beauty terminalu, v informacijskem letaku ob terminalu, v dm-ovem prodajnem katalogu ter na spletni strani.